Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Prośba o numer pompy wspomagania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki moze ktos wie jaki jest u mnie numer oryginalu popmpy wspogania chcialbym zakupic nowa bo mi smiesznie wyje jak szybko skrecam w jedna pozniej w druga to nie wyrabia chyba juz :) aa kod silnika to mam AVJ 1.8T

Opublikowano
  • Autor

to napewno od benzyny bo widze ze masz diesla i kiedys juz tak sie wklepalem bo ktos mi podal numer czesci ja zamowilem przyszla i okazalo sie ze roznila sie jedna cyferka i gzie indziej bylo mocowanie nie pamietam co to bylo ale bylo :) takze chcem sie upewnic a chyba ze akurat jesli chodzi o pompe wspomagania to niczym sie nie roznia benzyna a diesel

Opublikowano

to napewno od benzyny bo widze ze masz diesla i kiedys juz tak sie wklepalem bo ktos mi podal numer czesci ja zamowilem przyszla i okazalo sie ze roznila sie jedna cyferka i gzie indziej bylo mocowanie nie pamietam co to bylo ale bylo :) takze chcem sie upewnic a chyba ze akurat jesli chodzi o pompe wspomagania to niczym sie nie roznia benzyna a diesel

obrażasz mnie :cool1:
Opublikowano
  • Autor

dobra czyli rozumiem ze sie nie pomyliles :)) zwracam honor

Opublikowano

to na pewno ten numer. też u siebie zmieniałem. w ASO koszt 1280 zł, i z tego co się orientuję - brak zamienników. pzdr

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie nigdzie jej nie ma to co mam w ASO KUPIC ? NIEEEEEEEEEEEEEEE pomozcie prosze!!

Opublikowano

najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, też mam 1.8T i niestety musiałem zmienić pompe, niestety nigdzie ich nie ma (taka z kółkiem alu. na stałe nabitym), w końcu po bezowocnych poszukiwanaich założyłem od 2.5TDi (z odkrecanym kólkiem) i jest wszytko OK.

Opublikowano

a te objawy to na pewno pompa? a nie zatarte któreś kółeczko? (sprzęgło alternatora ma podobny objaw przy maksymalnym skręcie)

Opublikowano
  • Autor

dzieje sie cos takiego ze popmpa jeczy smiesznie tak jak skrecam i autmomatycznie daje gazu a po drugie u mnie kolego to benzyna i chyba nie ma tego sprzegielka jak w dieslach . jak mysliscie regeneracja cos da ile to moze kosztowac?

Opublikowano

jak napisałem wcześniej, mam benzyne 1.8T i założoną pompe od 2.5TDI i wszystko pasowało.