Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Czy ten panel bedzie pasowac pod 2din?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/item684792573_klimatronik_panel_climatronic_audi_a4_b6_8e0.html

Koledzy niestety nie mam Etki i nie wiem czy w/w panel bedzie pasowac do mojej a4 ( b7 1.9 2005rok ).

Bede wdzieczny za kazda pomoc;)

Navi siedzi juz w aucie a ja klimy nie mam :kox::wallbash::blink:

Opublikowano

http://allegro.pl/item684792573_klimatronik_panel_climatronic_audi_a4_b6_8e0.html

Koledzy niestety nie mam Etki i nie wiem czy w/w panel bedzie pasowac do mojej a4 ( b7 1.9 2005rok ).

powinien pasowac :) coprawda pisza ze panel z B7 zastosowany do B6 moze powodowac brak grzania szyby, ale jak zastosujesz z B6 do B7 to powinien dzialac :) ten konkretny panel ktory pokazales jest z 2004 roku a auto masz z ktorego miesiaca 2005?

Opublikowano
  • Autor

powinien pasowac :) coprawda pisza ze panel z B7 zastosowany do B6 moze powodowac brak grzania szyby, ale jak zastosujesz z B6 do B7 to powinien dzialac :) ten konkretny panel ktory pokazales jest z 2004 roku a auto masz z ktorego miesiaca 2005?

Nawet nie wiem.

Pozniej sprawdze i dam znac.

Strasznie malo tych klimatronikow pod 2 din :confused4:

Opublikowano

No niestety malo, ale mozesz jeszcze szukac w aukcjach jak ktos ma cale auto do sprzedania (na czesci) albo angliki itp. Mi tak sie udalo kupic kliamtronic pod 2 DIN za 200 PLN w eleganckim stanie :wink4:

Opublikowano

Zastanawiam sie po co szukacie panelu pod 2DIN skoro on prawie niczym nie różni się od standartowego poza wymiarem przedniego panelu. Ja u siebie rozebrałem panel wyciągłem przedni plastik i na szlifierce lekko zebrałem boki.

Założyłem pasuje idealnie i nic nie widać. Zajęło mi to godzinę bo sie bawiłem. Koleś w B7 też tak zrobił pod RNS-E i wyszło zarabiście

Opublikowano

Zastanawiam sie po co szukacie panelu pod 2DIN skoro on prawie niczym nie różni się od standartowego poza wymiarem przedniego panelu. Ja u siebie rozebrałem panel wyciągłem przedni plastik i na szlifierce lekko zebrałem boki.

Założyłem pasuje idealnie i nic nie widać. Zajęło mi to godzinę bo sie bawiłem. Koleś w B7 też tak zrobił pod RNS-E i wyszło zarabiście

to jest tez rozwiazanie, ale nie kazdy lubi tego typu przerobki bo woli miec tak jak z fabryki:) Ja kupowalem tylko po to zeby zamienic sam front, a po zamianie sprzedalem klimatronik pod 1 DIN:)

Opublikowano
  • Autor

to jest tez rozwiazanie, ale nie kazdy lubi tego typu przerobki bo woli miec tak jak z fabryki:) Ja kupowalem tylko po to zeby zamienic sam front, a po zamianie sprzedalem klimatronik pod 1 DIN:)

Czyli mozna sam klimatronik rozebrac i zamienic same fronty nie obawiajac sie, ze pozniej nie bedzie dzialac nam np. grzanie tyl szyb??

W S6 C5 tak wlasnie zrobilem. Myslalem, ze w A4 tak nie mozna...

Opublikowano

Mozna, smialo zamienic sam front i bedzie chodzilo :)

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej ja już dwa fronty zrobiłem tzn. zeszlifowałem ładnie boki i ktoś kto nie wie sie nie skapnie bo ten plastik sie nie topi szybko :) i ładnie sie go szlifuje :)

Opublikowano

a macie taki front do sprzedania chcetnie kupie pod navi z grzanymi fotelami,

ps. NUTI jade w poniedzialek przez wroclaw jak cos to doszlifujesz mi moj klimatroniik??

Opublikowano

Z samym frontem jest ciezko :( Mozna kupic panel pod klimatronik 2DIN i poprostu zamienic fronty i pozniej go sprzedac :) Albo tak jak NUTI pisze szlifowac, ale to juz rzecz gustu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj w akcji desperacji ( jazda bez klimy ) zeszlifowalem swoj klimatronik. Dalej bede szukal ori ale jak na ta chwile spokojnie moze byc :)

Opublikowano

WOJTEK POKZ JAK WYSZLO SZLIFOWANIE I CZYM RO ZROBIłES , SORKI ZA CAPSSS

Opublikowano
  • Autor

Jutro porobie fotki.

Robilem na szybko bo i tak kupie panel pod 2 din( lubie jak jest ORI ) ale jakos to wyszlo.

A powiedz mi czy przyciski klimatronika tez mozna przelozyc?

Moge kupic klimatronik pod 2 din ale ma zniszczone przyciski...

Opublikowano

Ty masz grzane stołki? Jeśli nie to ja gdzieś tutaj u Nas widziałem taki panel bez grzanych foteli. :)

P.S. Też czekam na fotki. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ty masz grzane stołki? Jeśli nie to ja gdzieś tutaj u Nas widziałem taki panel bez grzanych foteli. :)

P.S. Też czekam na fotki. :naughty:

Mam grzane stolki...:)

Opublikowano

Jutro porobie fotki.

Robilem na szybko bo i tak kupie panel pod 2 din( lubie jak jest ORI ) ale jakos to wyszlo.

A powiedz mi czy przyciski klimatronika tez mozna przelozyc?

Moge kupic klimatronik pod 2 din ale ma zniszczone przyciski...

tak, bez problemu przelozysz same klawisze (ja u siebie pozamienialem te ladniejsze :wink4: )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wojtek a4 gdzie te fotki szlifu klimatronica??