Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czy nadaje się taki zawór N75?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zaworem n75. Oryginał ma numery: 1HO 906 627 A. I moje pytanie, czy ten zawór z allegro nada się do mojego autka? bo jak widać numery fabryczne są troszkę inne http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=698710951. Z góry dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

Dobry będzie

Opublikowano

Dzięki.....[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 20:44_________________________________________________Witam, Gość sprzedający na allegro zawór odpisał mi, że różni się on wtyczką od 1HO 906 627 A, więc chyba nie podejdzie. Zawór wystawiony na aukcji stosuje się z tego co wyczytałem do silników 130KM ale pewny nie jestem. Co o tym myślicie bo teraz nie wiem czy pasuje czy nie? Nie było by problemu gdyby te porównywane zawory nie różniły się ceną. Ten z allegro jak widać 150zł, a 1HO 906 627 A- 270zł (na allegro) a w sklepie 330zł :wallbash:

Opublikowano

jak sie nie myle (dawno to robilem) to 1H0 i 1HJ ma inna wtyczke...kwadratowa i bardziej okragła...bo miałem jakies problemy zwiazane z nim...

jak cos to posiadam 1HO, PIERBURG ori AUDI VW...na sprzedaż... szczegoły PW

Opublikowano

oki dzięki, ale zależy mi aby zawór był nówka, bo rozumiem, że Twój to używka?

Opublikowano

no niestety tak...

Opublikowano

Kolego, ten zawór który podałeś w linku na allegro 1J0 906 627A będzie pasował do Ciebie. Jest tylko kwestia wtyczki. Trzeba zdjąć starą obudowę (tą pasującą od 1H0) i włożyć kabelek prosto do zaworku. Nawet polaryzacja podobno nie ma znaczenia, chociaż ja podłączyłem tak samo jak do poprzedniego. Miałem ten sam problem i kupiłem ten 1J0 właśnie od tego sprzedawcy. Stówka zaoszczędzona. Polecam! :good:

Opublikowano

Dzięki za info :good: