Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czy nadaje się taki zawór N75?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zaworem n75. Oryginał ma numery: 1HO 906 627 A. I moje pytanie, czy ten zawór z allegro nada się do mojego autka? bo jak widać numery fabryczne są troszkę inne http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=698710951. Z góry dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano
  • Autor

Dzięki.....[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 20:44_________________________________________________Witam, Gość sprzedający na allegro zawór odpisał mi, że różni się on wtyczką od 1HO 906 627 A, więc chyba nie podejdzie. Zawór wystawiony na aukcji stosuje się z tego co wyczytałem do silników 130KM ale pewny nie jestem. Co o tym myślicie bo teraz nie wiem czy pasuje czy nie? Nie było by problemu gdyby te porównywane zawory nie różniły się ceną. Ten z allegro jak widać 150zł, a 1HO 906 627 A- 270zł (na allegro) a w sklepie 330zł :wallbash:

Opublikowano

jak sie nie myle (dawno to robilem) to 1H0 i 1HJ ma inna wtyczke...kwadratowa i bardziej okragła...bo miałem jakies problemy zwiazane z nim...

jak cos to posiadam 1HO, PIERBURG ori AUDI VW...na sprzedaż... szczegoły PW

Opublikowano
  • Autor

oki dzięki, ale zależy mi aby zawór był nówka, bo rozumiem, że Twój to używka?

Opublikowano

no niestety tak...

Opublikowano

Kolego, ten zawór który podałeś w linku na allegro 1J0 906 627A będzie pasował do Ciebie. Jest tylko kwestia wtyczki. Trzeba zdjąć starą obudowę (tą pasującą od 1H0) i włożyć kabelek prosto do zaworku. Nawet polaryzacja podobno nie ma znaczenia, chociaż ja podłączyłem tak samo jak do poprzedniego. Miałem ten sam problem i kupiłem ten 1J0 właśnie od tego sprzedawcy. Stówka zaoszczędzona. Polecam! :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info :good: