Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Kilka pytan o AVJ i AWT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam kilka pytan dotyczacych tych silnikow poniewaz chce kupic b6 z 1.8T. Ogladalem jedna b6 ktora miala wymieniony silnik z avj na awt i nie wiem czy ode sie wiele roznia. Gosciu powiedzial ze avj ma zmienne fazy rozrządu... to prawda?? Tej b6 ktora ogladalem raczej nie kupie bo miala chyba jakis problem z tym silnikiem poniewaz ciagnela dopiero od 4tys obrotow a ponizej gorzej niz moj byly ADR :cool1:Takze wdzieczny bylbym za jakies informacje na temat tych silnikow i ktory wybrac bo na forum porównanie było ale takie pobieżne...

Opublikowano

ja mam AVJ i jesli przetrwal moje eksperymenty-jednostka musi byc dobra,ale jesli szukasz dobrego silnika-szukaj wersji BEX :wink4:

Opublikowano
  • Autor

BEX odpada bo szukam z 2001 roku furmanki... wiesz nie za duże mozliwosci finansowe :confused4:

Opublikowano

rozumiem,a planujesz cos zwiekszyc moc ,czy interesuje cie tylko jazda w niedziele? :naughty::wink4::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

wiesz po b5 ADR na jakis czas mi wystarczy a potem oczywiscie ze chcialbym cos wiecej wykrzesac :naughty: Na pewno stozek i dv od tt tylko pewnie na standardowym doładowaniu szału z dzwiekiem nie ma :mysli: To AVJ ma zmienne fazy rozrządu czy nie?

Opublikowano

AVJ ma zmienne fazy rozrządu czy nie?

nie wiem

a jesli chodzi o dzwiekto daje rade,nawet na seryjnym doladowanku-tu jest link,moze Cie to zainteresuje :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_splitter-t90126.0.html[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 23:59_________________________________________________tu masz jeden AVJ od jednego Klubowicza :naughty:http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_sprzedam_swoj_samochodzik_b6_18_t_36900zl_brc-t87858.0.html

Opublikowano

Ma zmienne fazy rozrzadu ale to jest wykorzystywane tylko na wolnych obrotach.

AWT to chyba amerykaniec ?

AVJ to bardzo przyzwoity silnik.

Opublikowano
  • Autor

Ma zmienne fazy rozrzadu ale to jest wykorzystywane tylko na wolnych obrotach.

AWT to chyba amerykaniec ?

no byc moze ze amerykaniec... dlatego odpuszcze sobie tą kombinacje

domjenicktylko sedan mnie interesuje :decayed: zaraz pewnie bedą baty :wink4:

Opublikowano

...a Poziek wie co nie co... :gwizdanie: :decayed::wink4:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 19:13_________________________________________________

tylko sedan mnie interesuje

...jjeszcze niedawno Pozkowy byl do sprzedania-tym egzemplazem bylbys na pewno zadowolony... :naughty::polew: