wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 w sedanie ...czy jest jakaś różnica miedzy kanapa tylna dzielona a niedzielona w montażu
dogasso Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Widzę że cisza w tym temacie a mam teraz podobny temat. Co prawda w B5 sedan. Tj mam całą kanapę a chcę włożyć dzieloną. Robił już ktoś takie rzeczy? Bo na forum to jakoś ciężko znaleźć. Chyba że źle patrze to zostawcie link do tego...
Staszek20VT Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Mam u siebie w Sedanie B7 dzieloną, ale tylko oparcie, jak Was to poratuje to mogę wieczorem rzucić okiem ewentualnie jakieś foto strzelić...
dogasso Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Mnie akurat nie uratuje. Ale już mniej więcej zobaczyłem co i jak z tą kanapą w b5 sedan i powiem tak... Jak ktoś ma całą to niech ją polubi bo roboty jest przy tym OGROM o ile w ogole jest to wykonalne. Ja mam u siebie dzielona a znaj0omy ma cała. Róznice jakie zauważyłem to oczywiście ściana z tyłu, inne podejście do amortyzatora ( ja mam od środka wejście, a znajomy od bagażnika), mocowanie i moherowy boczek na nadkole. Tyle na pierwszy rzut oka... A co dalej?? Nie wiem bo odpuściliśmy to sobie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi