Simon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ile w Aso kosztuje głośnik lewy w drzwi kierowcy o nr 8D0 035 411A? Ewentualnie gdzie kupię taki sam taniej?Coś mi harczy a nie chce zmieniać audio.....
Bartass_1 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Alledrogo poszukaj na bank cos bedzie
Adrianzavor Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Ile w Aso kosztuje głośnik lewy w drzwi kierowcy o nr 8D0 035 411A?Ewentualnie gdzie kupię taki sam taniej?Coś mi harczy a nie chce zmieniać audio..... siema.. To nie wina głośnika tylko kabelków.. coś ci nie łączy.. Dla tego harzy.... Miałem ten sam problem w swojej A4 i kolega w passacie.. Gdzieś moze być przerwany kabelek lub coś w tym stylu.. Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 01-05-2007, 10:11 ] dział Newbie proszę
MARTiiii Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Napewno kabelek przy glosniku nie laczy albo nawet sama jednostka cos nawala (walnij pieścią w boczek glosnik albo jednostke i bedzie wiadomo czy to cos z polaczeniem - kablem ). Watpliwe czy glosnik. Poza tym lepsze a z pewnością tańsze glosniki kupisz poza ASO. Za taka cene jak ci pewnie walna w ASO to niezly sprzet bedziesz mial zamiast tych
Simon Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 To nie kabelek a raczej ceweczka się zchajczyła i charczy....ja chcę ori żeby nic nie przerabiać a te ori majądziwne mocowanie... :frown:
Rekomendowane odpowiedzi