Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ACK] Brak kostek do FIS - czy to możliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym klubowiczem autko mam od paru tygodni, jak najbardziej korzystam z opcji szukaj i wiele mi pomaga np. naprawa modułu centralnego itd.

Mam do was pytanie mam nie oryginale radio planuje wymienić na oryginalne wyjąłem obecne i znalazłem kostki iso a za cholerę nie mogę znaleźć kostek mini-iso do FIS-a (a fis mam pełen) z kodów wyczytałem, że autko wypuszczono z 6 głośnikami, ale bez radia jakieś dziwactwo, ale z kodów tak wynika.

Do celu;

-czy to możliwe aby nie było kostek mini-iso?

-jeżeli tak to czy można w jakiś sposób podłączyć radio oryginalne do fisa aby był tam rds itd?

Z góry dziekuję za podpowiedzi.

P.S.

co do radia planuje zakup concert podobno ładniej gra niż chronus[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 23:01_________________________________________________Panowie pomoże ktoś?????????????????? :wallbash:

Opublikowano

Mzoeszbez problemu podlaczyc sobie radio do fisa , oczywiscie oryginalne radio musisz tylko kupic kostke mini iso i troszke przewodu no i z drugiej strony piny do kostki fisa, a jesli chodzi kture piny i do czego do na forum jest temat o zakaldaniu zagarow z fisem i tam sa rozpiski pinow i radia i zegarow, wiec milego rezania

Opublikowano
  • Autor

ok czyli mówisz, że szukać w opisach montażu fis, a o tym nie pomyślałem, a czy jest taka możliwość aby fabrycznie nie było takowych kostek jak jest pełen fis?

Opublikowano

oczywiscie !!! szukaj rozpiski pinow i rezaj ja to samo robilem ;) tylko ja dokladalem zegary z fisem i tez kupilem kostke minisio, przewodzik piny i tyle, tam trzeba 2 czy trzy kabelki podlaczyc do fisa