Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi BETA CC + Adapter Kasetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Zakuplem adapter kasetowy z mysla sluchania mp3 w swojej niuni a tu d*pa, gdy wlaczam kasete gra tylko jeden glosnik a do tego w obu glosnikach slychac dziwne buczenie.Probowalem z innymi kasetami i efekt ten sam.

Czy spotkal sie ktos z podobnym problem??? I czy mozna jakos temu zaradzić

ps. gdy wlaczam radio badz slucham kasety wszystko jet ok .

pzdr.

Opublikowano

Siema ja miałem taki sam problem w radiu chorus i tez kupiłem z 3 te kasetki wiec tak jak wsadzisz sobie kasetę i włączysz np. mp3 to jeżeli Ci działa tylko jeden głośnik wciśnij w radiu żeby odtwarzał drugą stronę np. nie A tylko B już nie pamiętam jak to się fachowo nazywa a jeżeli chodzi o buczenie w głośnikach to jedynie jak możesz to wyeliminować to przycisz sobie mp3 tak na 60% 70% mocy mp3

Opublikowano

tak jak artiii napisal,u mnie chorus automatycznie przerzuca kasete na druga strone(strzalka w dol).badz kaseta adapter gorszej jakosci ,i wtedy nic nie pomoze,mialem taka i gorzej grala.zalezy od jakosci. :wink:

[ Komentarz dodany przez: hack: 28-04-2007, 21:33 ]

Zapraszam do NEWBIE!!

Opublikowano
  • Autor
Siema ja miałem taki sam problem w radiu chorus i tez kupiłem z 3 te kasetki wiec tak jak wsadzisz sobie kasetę i włączysz np. mp3 to jeżeli Ci działa tylko jeden głośnik wciśnij w radiu żeby odtwarzał drugą stronę np. nie A tylko B już nie pamiętam jak to się fachowo nazywa a jeżeli chodzi o buczenie w głośnikach to jedynie jak możesz to wyeliminować to przycisz sobie mp3 tak na 60% 70% mocy mp3

No a jak zmienic stronę??? Mi cały czas strzałka pokazuje do góry, ale nie mam pojęcia jak zmienic stronę :question::question::question::question:

Opublikowano

Musisz mieć jakiś guzik zmieniający stronę np. ze strzałką czy napisem rev

Opublikowano

Witam chlopaków... Ja latam na takim adapterku 7 miechów... Jezeli gra jeden glosnik:

-Nacisnij Przycisk z dwoma strzalkami w góre i w dół i gra super

-Najlepiej sie slucha z mp3 do polowy sciszoną i za bardzo nie krecic w equalizerze ponieważ glosniki beda cholernie charczec a o to w BOSE chyba nie chodzi prawda?? :cool:

-A najlepsza kasetką jest kasetka THOMSON kosztuje od 35 do 45zł i nie wazne do jakiego radia wkladam czy ori Audi czy jakis pionner czy blaupunkt to gra fantastycznie.. pozdrawiam.. Posiada Pozłacaną końcówke JACK :cool:

[ Dodano: 02-05-2007, 10:17 ]

http://allegro.pl/item190953569_kaseta_adapter_mp3_zasilacz_uniwersalny_1a_gratis.html

Dokladam link z Allegro podoba mnie sie ta ksetka i polecam ja... :exclaim:

Opublikowano

DieselPower, blaupunkt i pionner to ori. radyjka Audi :lol:

Opublikowano

Szewczenko7, Ale mi chodzi o takie modele radyjek do wszystkich autek... pozdrawiam :quattro::lol:

• 1 rok później...
Opublikowano

witam! odgrzewam stary post ale mam podobny problem jak poprzednicy z tym wyjątkiem że u mnie nic nie pomaga. kupiłem sobie kasete adapter do mojego radia audi gamma cc i taki problem. po włączeniu gra tylko prawa strona głośników nie ma stereo. jak włożyłem kasete drugą stroną to gra z kolei lewa strona tylko. sprawdziłem też funkcje autorevers, przycisnąłem ale nic to nie daje albo strzałka jest do góry to gra prawa strona a jak włoże odwrotnie to strzałka w dół i gra lewa strona. po przyciśnięciu autorevers na dosłownie sekunde wyświetla się strzałka w dół ale zaraz wraca do wyjściowej pozycji czyli strzałka w górę.

da się ten problem jakoś rozwiązać żeby grało we wszystkich głośnikach? może komuś się udało? nadmienie jeszcze że włożyłem tą kasete adapter do wieży z kasetami i grało na oby głośnikach!!!

wszelkie sugestie mile widziane

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam ja chciałbym nawiązać do tematu adapterów kasetowych, ponieważ mam problem. Kupiłem adapter jakiś czas temu i wczoraj radio przestało go akceptować po włożeniu adaptera radio zaczyna wariować przeżuca kasetę na drugą stronę (reavers) i odrzuca ją. Kaseta zostaje wysunięta na zewnątrz i koniec. Sprawdzałem bez kasety czy magnetofon zaskoczy i bez niej jest wszystko ok co może być przyczyną tego wszystkiego i jak to rozwiązać.

Pozdrawiam