AndyN Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ODMA :!: Przeczytaj przynajmniej JEDEN, ostatni z tych linków
Armani85 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czytalem wszystkie a czy odma moze powodowac spadek mocy?[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 23:35_________________________________________________Dodam jeszcze ze gosc mowil ze mam przelany olej ze za duzo zalalem i ze wlasnie az odmą wychodzi
AndyN Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czytalem wszystkie a czy odma moze powodowac spadek mocy? http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html Bez tego równie dobrze można dyskutować o kanałach na Marsie[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 23:42_________________________________________________ Dodam jeszcze ze gosc mowil ze mam przelany olej ze za duzo zalalem i ze wlasnie az odmą wychodzi Jeszcze jakiegoś króliczka z cylindra wyciągniesz? Czego jeszcze o tym samochodzie nie napisałeś na forum?
Armani85 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Vag nie pokazal zadnych bledow
AndyN Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jezzu Chodzi o kompletne logi, nie błędy Dobranoc
Armani85 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wdodatku jakies dziwne odglosy zaczely dochodzic z turbiny no nic kupie w poniedzialek nowa i mysle ze bedzie spokoj.
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jeśli tam jest problem ze smarowaniem poszczególnych podzespołów silnika olejem to KAŻDĄ turbinę zniszczysz. Regenerowaną, nową, tytanową, platynową czy sinopapuciastą. Nie czytasz co zostało napisane, nie wyciągasz wniosków tylko wywalasz kolejne pieniądze. Ode mnie koniec. Więcej nie napiszę.
Armani85 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 To co ja mam teraz zrobic konkretnie Audi dymi przeokropnie , nie ciągnie , bierze olej , i dziwne odglosy dochodza z turbiny chyba wszystko wskazuje na to ze turbina powiedziala papa
Rekomendowane odpowiedzi