Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Co potrzeba do montażu navi BNS (2din) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Przymierzam sie do montażu nawigacji BNS (2din) ,w zwiazku z tym mam parę pytań.BNS'a chcę założyć do A4 B6 z radiem chorus.Jakie kostki i przejściówki będę potrzebował? czy do RNS-E są takie same przejściówki i okablowanie jak do BNS'a ?

wiem,że zaraz ktoś napisze,żeby montować RNS-E ale ja nie potrzebuje nawigacji,chcę zamontowac BNS jako odtwarzacz mp3 ,poza tym jest znaczna różnica w cenie i w razie kradzieży łatwiej pogodził bym się ze stratą BNS ;)

Opublikowano
  • Autor

Tutaj powinienes znalezc wszelkie odpowiedzi :hi:

http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html

dzięki,ale przestudiowałem ten wątek i tam jest wszystko na temat rns'a natomiast mnie interesuje bns :/

Opublikowano

To jest to samo. Tzn te same czynności musisz wykonać żeby przerobić konsole. Okablowanie :mysli: trzeba by porownac kostki i ewentualnie jakies przejsciowki znajdziesz na allegro.

Opublikowano
  • Autor

To jest to samo. Tzn te same czynności musisz wykonać żeby przerobić konsole. Okablowanie :mysli: trzeba by porownac kostki i ewentualnie jakies przejsciowki znajdziesz na allegro.

konsola mnie nie interesuje,z tym sobie poradzę.chodzi mi właśnie o okablowanie...

jeśli się okaże,że do BNS'a są jakieś inne kostki to może być problem,dlatego chciałbym wiedzieć o tym przed zakupem BNS

Opublikowano

Poszukaj dobrych zdjęć na allegro, albo poproś jakiegoś sprzedającego o dokładne zdjęcia tyłu radia. A potem porównaj z tym co masz u siebie.

Opublikowano

Adapter - czyli przejściówka do BNS jest taka sama jak do RNS-E i znacząco różni sie od tej do DX

Kiedyś widziałem na Niemieckim e-bay adapter to pisało RNS-E / BNS

Opublikowano
  • Autor

Adapter - czyli przejściówka do BNS jest taka sama jak do RNS-E i znacząco różni sie od tej do DX

Kiedyś widziałem na Niemieckim e-bay adapter to pisało RNS-E / BNS

dzięki wielkie,o taką informację mi chodziło :)