maras78 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 witam wszystkich i prosze o pomoc!!!Mam 2 problemy!!!1 jest taki ze jak autko stoi kilka godzin przy 1 odpaleniu glupiejej jak dodaje gazu i puszczam sprzedlo szarpie i gasnie!!!jak zaraz odpale 2 raz pali juz jak trzeba!!!a 2 to taki ze jak puszczam sprzedlo bez gazu slychac takie szumienie nie mam pojecia co to jest????jeszcze raz porsze o rady i opinie pozdrawiam:) :>
jaca.13 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 myslę że szumienie które opisujesz, to łozysko oporowe do wymiany!
yooo25 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 jak wciskasz sprzęgło to szumienie przycicha ?
maras78 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 jak wciskam sprzeglo do konca to slychac nadal szumienie ale jest to napewno ciche nie tak jak jest prawe spuszczone jest glosne[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 17:39_________________________________________________mam zamiar wymienic sprzeglo na nowe
Rekomendowane odpowiedzi