wuc Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam, Tłumacząc się Adminowi, nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi. Powtórzę "Czy automatyczna skrzynia biegów w passacie b5 1,8 20v (ADR) 4 biegi (DMU) a taka sama od A4 będzie pasować do tego pierwszego co do śrubki i wtyczki mimo, że Audi jest z Anglii ? Pozdrawiam
OLO_GDA Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 mysle ze powinienes sprawdzic oznaczenie skrzyni, jezeli bedzie takie same to nie ma znaczenia z jakiego auta pochodzi..
wuc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Na początek pragnę podziękować za odp, niestety nie mogę sprawdzic jakie jest oznaczenie "dawcy, Audi ". Moja skrzynia wg. Wlepki ma oznaczenie DMU. Może vin- y obu pojazdów pomogą? W takim razie jak to sprawdzić? Pozdrawiam przepraszajac za błędy ort. Wiadomość pisana na iphonie
OLO_GDA Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 VIN powinien pomoc, nie wiem czy tylko w salonie czy ktos tu Ci poda oznaczenia na podstawie VINu ale na pewno ETKA wskaze jakie sa symbole...
Rekomendowane odpowiedzi