Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Jak zrobić logi w turbo benzynie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy od jakiegoś czasu szukam po necie jak zrobić logi w moim aucie i nigdzie nie mogę znaleść konkretnych informacji jak to sie robi w benzynach...wszędzie tylko diesle...Gdzie niegdzie pojawiają się szczątkowe info ale ciężko to zebrać do kupy żeby to miało jakiś sens. Czy mógłby ktoś opisać jak się robi logi w takich autach. Które grupy, w jakim zakresie obrotów się je robi itp, itd. Tak żeby to wszystko miało ręce i nogi i było w jednym wątku...

Opublikowano

Logi wykonujemy tylko dynamiczne:

Grupy: 003, 020, 031, 034, 115

Obroty 1000->odciecie zaplonu na 4 biegu.

jesli cos pominalem to niech ktos dopisze.

Opublikowano
  • Autor

hmm, czyli muszę się rozpędzić od ok 40 do 200km/h z nogą w podłodze...gdzie ja znajde taki odcinek :)

Opublikowano

hmm, czyli muszę się rozpędzić od ok 40 do 200km/h z nogą w podłodze...gdzie ja znajde taki odcinek :)

No wlasnie to jest ta dodatkowa trudnosc w robieniu logow w turbo benzynach :decayed: Moze sprobuj na III, ale wtedy log moze byc za krotki :confused4:

Opublikowano

Log na 3 biegu jest wystarczająco dobry. I nie trzeba od 1000, bo wtedy i tak nie jedzie takie auto. 1800 jest wystarczającym poziomem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Log na 3 biegu jest wystarczająco dobry. I nie trzeba od 1000, bo wtedy i tak nie jedzie takie auto. 1800 jest wystarczającym poziomem.

AGB ciągnie ładnie od 1000:) Jak tylko znajde trochę czasu to zrobie logi:)[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 23:49:07_________________________________________________Koledzy bo czytałem przed chwilą temat:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t74165.0.html;highlight=agb+logów

i tam kolega zefir robił logi grup 001, 002, 003, 115...[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 22:09:51_________________________________________________koledzy następne logi i znowu kto inny robi inaczej...tym razem 001,003,020,031,115

które tak na prawde trzeba robic??[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 16:44:32_________________________________________________czy jest ktoś w stanie rozwiać moje watpliwości tego wątku??