Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Czy ta kierownica podejdzie do A4 B8 ? Pytanie do znawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://cgi.ebay.pl/Steering-wheel-multi-sports-leather-Audi-A4-8P0419091BL_W0QQitemZ360181400550QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_212?hash=item53dc7c03e6&_trksid=p3286.c0.m14

możecie mi powiedziec czy bedzie ona pasowała do A4 B8 2008 sedan? Mam obecnie ta kierownice z 4 ramionami i bez multifunkcji, nie musi nawet ona działac, no chyba ze da sie jakos to zrobic, poprostu pytam czy będzie pasowała p&p ?? I nie ma w niej poduszki powietrznej z ta zaslepka z logiem Audi, czy da sie przelozyc np poduszke z tej kiery co mam obecnie i czy ta zaslepke da sie gdzies dostac czy cos takiego?

bardzo bym chcial w ogole taka kierownice zalozyc 3-ramienna.

Dziękuje za wszelka pomoc w tym temacie :hi:

Opublikowano

Poduszka z kierownicy 4 ramiennej nie będzie pasować do 3 ramiennej. Bez problemu jednak powinieneś dokupić poduszkę za około 500PLN.

Jeśli teraz masz zwykła kierę bez multifunkcji to zarówno komputer jak i taśma mogą być mocno okrojone i raczej multifunkcja z nowej kierownicy też nie będzie działać.

Opublikowano

Poduszka z kierownicy 4 ramiennej nie będzie pasować do 3 ramiennej.

jezeli jest tak jak w B7 to poduszki w 3 i 4 ramiennej sa takie same. rozne są tylko ich zaślepki które mozna trafic na allegro za ok 100pln...

Opublikowano
  • Autor

a mógłbys podrzucic mi jakiegos linka czy cos ?

dziękuje z góry :hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Poduszka z kierownicy 4 ramiennej nie będzie pasować do 3 ramiennej. Bez problemu jednak powinieneś dokupić poduszkę za około 500PLN.

Jeśli teraz masz zwykła kierę bez multifunkcji to zarówno komputer jak i taśma mogą być mocno okrojone i raczej multifunkcja z nowej kierownicy też nie będzie działać.

jesteś pewny na 100 % ? czy moze ktos inny tez to potwierdzic ze poduszka z kierownicy 4 ramiennej nie podejdzie do 3 ramiennej takiej jak w temacie np

dzięki za odp :wink4:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 16:09_________________________________________________http://www.allegro.pl/item708349200_kierownica_sportowa_wielofun_skora_a4_a5_soul.html

http://www.allegro.pl/item705853917_poduszka_3_ramienna_airbag_audi_a4_a6_a8_q7.html

a czy ten zestaw podejdzie razem jako taki komplecik p&p czy nie da rady i dlaczego?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej,

ja osobiscie przekladalem poduszke z kiery 4 ramiennej do 3 ramiennej - wszystko pasuje tylko trzeba pamietac o zaslepce:)

nie mam teraz czasu ale moze pozniej wrzuce pare fotek jak to u mnie wygladalo;

Podczas zdejmowania zaslepki trzeba uwazac zeby poduszka sie nie rozwinela - siedzi dosc ciasno....

Powodzenia!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

odgrzeje troche http://www.audizine.com/forum/showthread.php?348240-Interest-in-DIY-Steering-wheel-Stalk-Swap

i mam tez pytanie czy ktoś pomógłby mi w doborze kierownicy i zamontowaniu jej u mnie w aucie? oczywiscie nie za darmo :wink4: