Opublikowano 7 Października 201114 l Autor Panowie ostatni dzionek...hehe do zobaczenia po drugiej stronie mocy :evil: zapraszamy :gwizdanie:
Opublikowano 7 Października 201114 l jak dobrze kojarze....łukaszu ciebie czeka to za rok więc wiesz pogadamy zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 7 Października 201114 l jak dobrze kojarze....łukaszu ciebie czeka to za rok więc wiesz pogadamy zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: uuuulala cóż za newsy się tu pojawiają
Opublikowano 9 Października 201114 l Nowacek - ostatnia nocka wolnego człowieka [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:52_________________________________________________Panowie, taki dzieciakowóz: http://otomoto.pl/toyota-avensis-2-0-d4d-klimatronik-sol-C20877769.html Jakieś opinie?
Opublikowano 10 Października 201114 l Avensis to największy wróg każdego użytkownika audi... jak widze na drodze avensis to warczę a kierowcy avensis wszyscy zapadają na chorobę [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 21:41_________________________________________________Kierowcy Avensisów głosują na PIS
Opublikowano 10 Października 201114 l jak widze na drodze avensis to warczę dobrze że tylko warczysz a nie jeszcze gryziesz kierownice :polew:
Opublikowano 14 Października 201114 l Autor no tak Człowiek w pracy do 22 siedzi a Ci sobie po hali lataja
Opublikowano 14 Października 201114 l Dobrze powiedziane "latają" bo grę po 4 w drużynie nie można inaczej nazwać :gwizdanie:
Opublikowano 14 Października 201114 l Dobrze powiedziane "latają" bo grę po 4 w drużynie nie można inaczej nazwać :gwizdanie: Jest progres... dwóch więcej niż tydzień temu
Opublikowano 14 Października 201114 l damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie:
Opublikowano 14 Października 201114 l damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie: Czy kolega nowacek jest pewien, że to z powodu hali ?????
Opublikowano 17 Października 201114 l damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie: Czy kolega nowacek jest pewien, że to z powodu hali ????? Takie teksty to babci można mówić a nie nam :> młoda żona Ci nie wypuszcza z wyrka i tyle [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 23:26_________________________________________________Jest coś dziś?????
Opublikowano 18 Października 201114 l Autor no Frekwencja wczoraj była :sick3: Dobrze że Krzychu dał radę chociaż- reszta :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 18 Października 201114 l trzeba był pisać na tel lub tutaj bo ja miałem jechać ale jak nikogo nie miało być to siedziałem w domu :gwizdanie:
Opublikowano 18 Października 201114 l Autor trzeba był pisać na tel lub tutaj bo ja miałem jechać ale jak nikogo nie miało być to siedziałem w domu :gwizdanie: podjechałem wszedłem, do środka a tam Krzychu był w 10 minut na miejscu a ja z przyczepką Panie Łukasz u podjechałęm po te 3 tony teraz za 2 tygodnie też będę na 100%