Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjedz w czwartek na hale to zagramy i może jakiegoś spota zrobimy :)[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 17:41_________________________________________________http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Audi-S4-B5-wyjatkowe-auto-wyjatkowe-filmy,wid,13905692,wiadomosc.html

coś pięknego :slina:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Łajzy" forumowe... ruszylibyście wasze szanowne d*py na gokarty w piątek 28.10. godz. -21-21.30 w Waw

Później tradycyjny melanż po spelunach

Opublikowano

ja byłbym chetny....szkole mam ale to koncze o 20 wiec moglbym byc kolo 21 w wawie.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tylko sobie tam krzywdy nie zróbcie- mówie afkors po samochodzikach :polew: :polew:

Opublikowano

Będzie ktoś dzisiaj? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:no:
Opublikowano

Można powiedzieć spoty przeniesione :gwizdanie: na czwartek...u "Bolka na hali" hehe :wink4::cool1:

Opublikowano
  • Autor
:thumbdown:
Opublikowano

tjaaaaa...i pamiętać o zamykaniu drzwi bo tam się "nie sra opałem" :polew: :polew:

Opublikowano

NO co dbam o swoje miejsce pracy :gwizdanie:

Opublikowano

tjaaaaa...i pamiętać o zamykaniu drzwi bo tam się "nie sra opałem" :polew: :polew:

Lecz trochę wentylacji się przyda zawsze :polew:

Opublikowano

Z tego co wiem to jest sprawna wentylacja na hali.Strażacy sprawdzają co roku. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Bolek jak tam po przesiadce do jedynej słusznej marki ?

Opublikowano

Będzie dziś...ktoś ??? :gwizdanie:

Opublikowano

Po małych perturbacjach ok.

Program zawitał to jest bardzo ok.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________

Ja będę[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem :tongue4:

Opublikowano

Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem :tongue4:

Nie marudź :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Po małych perturbacjach ok.

Program zawitał to jest bardzo ok.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________

Ja będę[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem :tongue4:

oek powinieej się czuć jak Pan w śród pospólstwa jak sam OOOO jesteś na zlocie- bo wiesz jak przyujedzie Łukasz albo ja lub Krzyś to jużtak nie brylujesz.

ale poważnie załóż temat za swoją furą http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=74.0 i przyznaj się ile Ci Wujek rogal koników wymodził?

ja jestem w następny pniedziałek :>[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 14:07_________________________________________________i co to za perturbacje? ja już wiem że jak masz audi masz perturbacje- nie masz audi masz spokuj ale za to jazda rekompensuje wszystko. ja się już nawet to check-a zapalonego przyzwyczaiłm :>

Opublikowano

nie ma co się czarować każde auto wymaga wkładu finansowego ale frajdy z jazdy i wygody nie da się opisać , bolek pojeździ A3 i powie że mu mało to kupi A4 :>

Opublikowano

Perturbacje to raczej nie były z samochodem tylko z mechanikami,którzy nie mieli zielonego pojęcia o aucie trochę nowszej skomplikowanej konstrukcji.Dopiero sam poszukałem w necie znalazłem przyczynę.Godzina roboty,50zł i po problemie. :>

Opublikowano
  • Autor

a wie ktoś co się dzieje z Dudim?? cos się dawno nie odzywał?

reza coś czy już mu się rozpadł ten bolid?