Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Centralny się zamyka od razu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam a4 po II lifcie i alarm zakładałem dodatkowo. Sprawa wygląda tak, że jak na kluczyku wciskam otwieranie to samochód otwiera mi się na 3 sec a później się od razu zamyka i alarm się uzbraja. Jest to dość denerwujące bo żeby odpalić auto muszę parę razy naciskać otwieranie. Kiedy otworzę samochód z kluczyka to wyje bo alarm jest uzbrojony. Już raz tak miałem jakieś półtora miesiąca temu i facet powiedział ze przy pompce coś było nie tak i zapłaciłem stówkę. Może ktoś wie co może być bo jak mam znowu płacić to ja dziękuje za taki biznes. Oczywiście użyłem szukajki ale takiego problemu nie znalazłem. Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ale pompka centralnego nie może sama uzbroić alarmu zwłaszcza gdy jest to alarm nieoryginalny. Odepnij alarm i sprawdź czy bez alarmu dzieje się to samo bo jeśi winna jest pompka to powinno się to również dziać przy otwieraniu z kluczyka.

Opublikowano
  • Autor

Przy otwieraniu z kluczyka wszystko jest ok. Jutro zobaczę.

Opublikowano

czyli masz problem z alarmem bo pompka nie rozpoznaje czy sygnał otwórz / zamknij przyszedł z kluczyka czy od alarmu.

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Tak rzeczywiście przeprogramował się alarm. Dzięki za info.[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 15:46_________________________________________________Witam chciałbym powrócić do tematu. Mianowicie znowu taka rzecz mi się przytrafiła, że od razu się zamyka centralny. Odłączyłem alarm i normalnie chodzi. Alarm posiadam Ampio BP mam niby instrukcje ( http://www.instrukcje.mastertrade.pl/alarmy/ampiobpschem.pdf ). Ale nie wiem którą funkcję przeprogramować aby działał znowu poprawnie jakby ktoś mógł zerknąć i doradzić byłbym wdzięczny <piwo>.