jabolsb Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Witam chciałem zapytać o to co wielu użytkowników A4 trapii... chodzi o tarcze, znalazłem na allegro tarcze , jak sprzedawca pisze można wybrać kolor podświetlania, czy zmiana tarczy coś da że będzie kolor białyt a nie org? o to aukcja: http://moto.allegro.pl/item722789842_biale_zegary_tarcze_audi_a3_a4_real_foto.html czy jednak jest potrzeba zabawy z podświetleniem?
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 To tylko tarcze a nie podświetlenie :gwizdanie:
jabolsb Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 ale przeczytaj co piszą? kłamią?
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Niby piszą że można zamówić podświetlenie dowolnego koloru, ale za tą cene Jak nie kupisz to nie sprawdzisz :gwizdanie:
topor Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 po co zmieniac kolor tarczy... i jescez na bialy:d .. ja mialem te badziewne zegary z bialym podswietleniem to sobie zrobilem swapa na inne;)
duffy Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 To tylko tarcze a nie podświetlenie :gwizdanie: ale diody pod tarcza sa przeciez biale wiec po wymianie powinno swiecic na kolor tarczy ... mozesz zamowic czarne tarcze z bialymi cyframi i masz jak po lifcie
Rekomendowane odpowiedzi