KAMYK85 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 WITAM WSZYSTKICH CHCĄCYCH MI POMÓDZ,mam mały problemik z turbinka gdyż podczas jazdy turbinka w mojej niuni niby ciągnie (gwiżdże) ale jest odczówalny i to bardzo duzy spadek mocy poprostu nie ciągnie jak powinna prosze o pomoc,czy może być to spowodowane przez weżyki które są troszke poprzecierane te gumowe w oplocie materiałowym?? Pozdrawiam!
Wihajster Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 WITAM WSZYSTKICH CHCĄCYCH MI POMÓDZ,mam mały problemik z turbinka gdyż podczas jazdy turbinka w mojej niuni niby ciągnie (gwiżdże) ale jest odczówalny i to bardzo duzy spadek mocy poprostu nie ciągnie jak powinna prosze o pomoc,czy może być to spowodowane przez weżyki które są troszke poprzecierane te gumowe w oplocie materiałowym?? Pozdrawiam! tak to może byc jedna z przyczyn...logi by pomogły
KAMYK85 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Kurcze musze wymienić te wężyki na początek i zobaczymy jakie bedzie zachowanie[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 21:27_________________________________________________mam tylko nadzieje ze nie rozczelniło się nic więcej
Rekomendowane odpowiedzi