Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co masz możliwość załatwić :naughty::polew:

Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem :kox:

Ja wiedziałem gdzie uderzyć bo ten Miron co to jest u nas to nic nie potrafi załatwić :polew: :polew:

Miron jest teraz zajęty docieplaniem baraku w którym parkuje swoim pazdziochem więc nie ma czasu :kox:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co masz możliwość załatwić :naughty::polew:

Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem :kox:

Ja wiedziałem gdzie uderzyć bo ten Miron co to jest u nas to nic nie potrafi załatwić :polew: :polew:

Miron jest teraz zajęty docieplaniem baraku w którym parkuje swoim pazdziochem więc nie ma czasu :kox:

Tzn klei styropian jak każdy normalny człowiek czy jak go znam zakłada centralne w garażu :polew:

Opublikowano

wihajsterku z ostatnich 8 spotów byłeś chyba na jednym.

jak się tak dalej będziesz tłumaczył to ci w końcu dziecko dorośnie. :polew::tongue4:

ja też mam obowiązki ojcowskie ale będę na chwilę.

Opublikowano

wihajsterku z ostatnich 8 spotów byłeś chyba na jednym.

jak się tak dalej będziesz tłumaczył to ci w końcu dziecko dorośnie. :polew::tongue4:

ja też mam obowiązki ojcowskie ale będę na chwilę.

nie przesadzaj :gwizdanie:
Opublikowano

znowu pierwszy- a wyjechaliśmy ze Sławkiem ostatni.

Opublikowano

znowu pierwszy- a wyjechaliśmy ze Sławkiem ostatni.

brawo nastepnym razem dostaniesz medal :decayed:
Opublikowano

fajnie sie bączki porobiło na parkingu szkoda że ten pasek nie był 4motion :kox:

Opublikowano

wypizgało wam??

trochę ale to zawsze coś innego
Opublikowano

No bączusie w miejscu są świetne :quattro:

Opublikowano

hejka Panowie sorki ze dzis nie dotarlem ale bylem po pneumatyczne zawiecho :D

Opublikowano

Wojtek ... poprzeglądałem trochę logów AKN-ów i generalnie wszystko jest dobrze. martwi mnie tylko ten egr, bo w większości przypadków przy zamkniętym pomiar masy powietrza jest około 500 mg/R a w tym pasku było 400. U mnie jest 420 i to jest norma, ale wygląda na to, że w AKN jest trochę inaczej. Znalazłem też jeden zestaw logów, gdzie jest podobnie jak u Ciebie i też nic chłopaki nie napisali, że jest źle. Wygląda na to, że są jakieś rozbieżności pomiędzy rocznikami. W każdym razie uważam, że Ale tak jak mówiliśmy, moim zdaniem w tym pasku jest error ze sterowaniem turbo.

Opublikowano

Wojtek ... poprzeglądałem trochę logów AKN-ów i generalnie wszystko jest dobrze. martwi mnie tylko ten egr, bo w większości przypadków przy zamkniętym pomiar masy powietrza jest około 500 mg/R a w tym pasku było 400. U mnie jest 420 i to jest norma, ale wygląda na to, że w AKN jest trochę inaczej. Znalazłem też jeden zestaw logów, gdzie jest podobnie jak u Ciebie i też nic chłopaki nie napisali, że jest źle. Wygląda na to, że są jakieś rozbieżności pomiędzy rocznikami. W każdym razie uważam, że Ale tak jak mówiliśmy, moim zdaniem w tym pasku jest error ze sterowaniem turbo.

oki spr. to jutro :notworthy:

Opublikowano

Heh no i stało się - przyperdzieliłem w krawężnik prawym tylnym kołem. Podczas jazdy nie czuć żadnych niepożądanych efektów, ale nie jechałem więcej jak 80. Zobaczymy rano :( Fela się trochę porysowała, ale chyba tragedii nie ma. Póki co ciemno jest to nie widzę. Ale zabawa była przednia :>

Opublikowano

hehe bączki jak bączki .... ale mistrzem driftingu stał się Cycek.... z kupą w gaciach ale pokazał klasę hamowania ;) staliśmy i czekaliśmy jak je**ie w krawężniki a on Cooo ? Zawstydzał turbodymomena ;)

cycek.jpg[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 00:53_________________________________________________gdzieś tak Sławku pobawił :) ?? nie wiece gdzie jest jakieś taki plac ? tylko bez lamp i krawężników ? [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 00:54_________________________________________________ :hi: :hi: Paździochy :P... i tym samym dobranoc :) będę potem

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

W pociągu jedzie Niemiec, Rusek i Polak. Kłócą sie, który z państw najlepiej kradnie.

Niemiec wstał i mówi do Ruska:

- Tyyy Rusek wstań, zgaś światło i szybko je zapal.

Rusek:

- no dobra.

Zgasił i szybko zapalił światło. Patrzy i nie ma sznurówek. Rusek mówi do Niemca:

- aaa tam wy nie umiecie kraść.

Rusek mówi do Polaka:

- Tyyyy Polak, zgaś i zapal szybko światło.

Polak na to:

- no dobra.

Zgasił i szybko zapalił. Patrzy i nie ma krawatu.

Polak na to:

- aaa tam wy nie umiecie kraść.

Polak mówi do Niemca:

- zgaś i zapal szybko światło.

Niemiec zgasił i zapalił światło. Patrzy wszystko ma na sobie. I zaczynają się śmiać z Polaka, że w Polsce nie potrafią kraść.

Zaraz wpada konduktor i mówi:

- Panowie Panowie Ewakuacja, ktoś nam tory podpierdolił

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:hi: :hi: :hi: :hi: