Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedna patelnia pod Równicą mi w tym roku wyjątkowo dobrze wychodzi z górki; wieczorem znowu jadę :tongue4:

hehe jakas szczsciara? :D ... hyhyhy

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wezmę aparat więc zrobię kilka fotek ciekawych miejsc (bez auta :confused4:)

No nie tak dobrze, bo ja bym się dziś wpakował z podporządkowanej - przyspieszało fajnie, ale jak chciałem zahamować to był zonk :)

Niestety Q hamuje jak każde inne, może tylko większa stabilność przy hamowaniu.

Opublikowano
:quattro: górą
Opublikowano

Mam pytanie....................kiedy jest jakiś mini zlocik w BB? :P

Opublikowano

Mam pytanie....................kiedy jest jakiś mini zlocik w BB? :P

prawdopodobnie środa jak zawsze ale teraz to nie wiem jak przed Świętami .... ale serdecznie zapraszamy

śledź wątek na pewno będzie konkretne info :mysli:

Opublikowano

ja wiem Maciuś, że ty serdecznie zapraszasz ale pamiętaj żeby siemiana gdzieś wysłać bo wszystko zepsuje.. :polew:

Opublikowano

ja wiem Maciuś, że ty serdecznie zapraszasz ale pamiętaj żeby siemiana gdzieś wysłać bo wszystko zepsuje.. :polew:

:polew::kox:

Opublikowano

ale zarąbiste kółeczka mi dzisiaj wyszły pod decathlonem- normalnie obroty zegarowe wokół własnej osi

Opublikowano

ale zarąbiste kółeczka mi dzisiaj wyszły pod decathlonem- normalnie obroty zegarowe wokół własnej osi

No iii??? :blink:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No iii??? :blink:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

no i nic
Opublikowano

Eee, będzie spocik w środę :) Ja będę, choć jak to ze mną bywa mogę się trochę spóźnić.

Opublikowano

Eee, będzie spocik w środę :) Ja będę, choć jak to ze mną bywa mogę się trochę spóźnić.

hehe ;)

może znajdziesz jutro troszkę czasu, żeby sprawdzić ten moduł :) bo jeszcze do mnie nie doszły kabelki :wallbash:

Opublikowano

hehe ;)

może znajdziesz jutro troszkę czasu, żeby sprawdzić ten moduł :) bo jeszcze do mnie nie doszły kabelki :wallbash:

No właśnie myślałem, żeby to jutro zrobić. W ogóle chciałem sobie ten kabelek u siebie na gotowo ten moduł założyć, ale sobie wymyślili wigilię w firmie i nie ma szans :(

Opublikowano

ja też postaram się być ale kończę pracę o 19[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 22:11_________________________________________________założone mam teraz s-line'y z zimą i wyglądają całkiem całkiem
Opublikowano

Hehe Gryfi, widzę, że definicja prawdziwego samochodu zmienia Ci się wraz ze zmianą auta :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe Gryfi, widzę, że definicja prawdziwego samochodu zmienia Ci się wraz ze zmianą auta :gwizdanie:

nie- ciągle jest audi q i na pb
Opublikowano

Ale było tam też A4 - oby nie było za niedługo daewoo tico bo tam już nawet quattro nie znajdziesz :kwasny:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:tongue4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________jak by były a4 z v8 pod maską za tą kasę to bym kupił ale że s4 w b6 zaczynają się od 70 tys to nie było wyjścia
Opublikowano

:tongue4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________jak by były a4 z v8 pod maską za tą kasę to bym kupił ale że s4 w b6 zaczynają się od 70 tys to nie było wyjścia

Ja też szukałem A4 B7 S-line 3.0 Tdi Quattro,

ale do 25 tyś zł nie znalazłem żadnego.... :polew:

Opublikowano

Ja też szukałem A4 B7 S-line 3.0 Tdi Quattro,

ale do 25 tyś zł nie znalazłem żadnego.... :polew:

złe porównanie kołku... :polew:

bo mogłeś kupić b5 2,5 quattro za te pieniądze a kupiłeś 1,9 w ośce