Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czolem czopy :) ... slizganie wczoraj MOC .. szczegolnie wjazd od strony miedzybrodzia .. bajka poprostu :)

dzisiaj moje 29 kur.wa urodziny ... jeszcze 11 lati bedzie 40 :D ... hyhyhy :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed::drinks: z checia cos postawie mocniejszego :) ale nie na wynos :naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czolem czopy :) ... slizganie wczoraj MOC .. szczegolnie wjazd od strony miedzybrodzia .. bajka poprostu :)

dzisiaj moje 29 kur.wa urodziny ... jeszcze 11 lati bedzie 40 :D ... hyhyhy :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed::drinks: z checia cos postawie mocniejszego :) ale nie na wynos :naughty:

Piterku 100 lat nam żyj i się nie zmieniaj:) i kolejne 100 audiczk Q ;)

Opublikowano

no to najlepszego piter dużo :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: :sexinbed: :sexinbed: :banan1: bezawaryjnej jazdy, RS'a :naughty: i 100 lat ! ! !

Opublikowano

Piter masz 29 :shocked: a ja sądziłem, ze nie więcej niz 21 bo tak sie zachowujesz :kox::naughty:

BTW. Wszystkiego najlepszego i zdrowia przede wszystkim :good:

Opublikowano

[/quote

:gwizdanie: :gwizdanie: Stary Chłop :confused4: Wszystkiego Dobrego :kox::boobs::banan::banan1::banan2:

Opublikowano

Piter Wszystkiego Najlepszego Ty Stara Parówo!!

:> :> :>

tort1.jpg

Opublikowano

dzisiaj moje 29 kur.wa urodziny ... jeszcze 11 lati bedzie 40 :D ... hyhyhy :sexinbed: :sexinbed: :sexinbed::drinks:

Najlepszego :rolleyes:

Jesteś przed 30, a odliczasz do tej 40, jakby po 40 już miało nie być :sexinbed: ? Zostanie tylko :drinks: :drinks: :drinks::kox::tongue4:

Opublikowano

a myślisz że teraz ma :sexinbed:... Spójrz na niego... chyba ze swoją ręką :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

wszystkim

i najlepszego piter :drunk:

Opublikowano

:siema:

Niech nam żyje piter zdrowo

i ma w łóżku kolorowo.

Niech mu fura zawsze żywa

i paliwka nie zużywa.

Niech mu głowa lekką będzie

po imprezie zawsze wszędzie.

Niech nam żyje sto lat sto lat

i się czuje jak małolat.

:decayed:

Ja się wolałem nie przyznawać, ale napiszę ... przedwczoraj mi stuknęło 34 wiosen. Więc mam bliżej do 40 niż Ty ;)

Opublikowano

heheh dzieki .. jak zwykle ku.rwa oryginalne zyczenia :D ... i tak siemianku wale konia regularnie .. dam ci kilka wskazowek jakbys chcial kiedys zaczac ... bo widze ze nie wyrzucasz tego z siebie za czesto i puchniesz :))) :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 11:36_________________________________________________no to i tobie slawku 100 lat i auta Ci nie zycze .. babeczki jakiejs fajnej za to TAK :):sexinbed:

Opublikowano

:hi:

qwa 2 strony życzeń dla pitera no to ja też się dołączę. :drinks::kwiatek:

Opublikowano
:polew: no nie gadaj bo ty za 2-3 dni tez masz :))) ...
Opublikowano

w sobotę :tongue4:

Opublikowano

no to przynajmniej jakas normalna pora na urodziny .. pic mozna :) .. chociaz i dzisiaj mozna ale nie robie z siebie alkoholika i nie bede pil w tygodniu :tongue4:

Opublikowano

Chciałeś oryginalnie to jest oryginalnie - poprawiłem swój post z życzeniami :>

Opublikowano

hehehe :) slawek probowales "mam talent" .. albo jakas kariera teksciaza polskiego rapu? :D ...

Opublikowano

dajcie znac czy się wieczorem wybieramy gdzieś bo nie wiem czy się prosić żony o wolny wieczór :>