Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to za to podziekuje, aczkolwiek jak by bylo cos fajnego to mozesz dać znać

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

widzę że znowu idzie na noże? :shocked:

Opublikowano

teraz to będzie chyba na flinty :no:

za niedługo zamiast spotów to będzie gala boksu zawodowego :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:35_________________________________________________ustawka.jpg

ogólnopolski zlot haha :polew: :polew:

Opublikowano

teraz to będzie chyba na flinty :no:

za niedługo zamiast spotów to będzie gala boksu zawodowego :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 17:35_________________________________________________ustawka.jpg

ogólnopolski zlot haha :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

siemian ! w końcu ahh napisze ci to co ty mi kiedyś ....

"jak bym cię lubił ..... :)"

Opublikowano

gruby spierdal_aj

warnwarn.gifzłamanie regulaminu i obraza użytkownika !

jeszcze jedno i bedzie moderacja :gwizdanie:

http://www.youtube.com/watch?v=byChboRRgqI&NR=1

Ten kabaret pasuje idealnie do zaistniałej tu sytuacji :polew: :polew: Maćka nie było... :polew: :polew: nerkę mi urwało :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

gruby spierdal_aj

warnwarn.gifzłamanie regulaminu i obraza użytkownika !

jeszcze jedno i bedzie moderacja :gwizdanie:

http://www.youtube.com/watch?v=byChboRRgqI&NR=1

Ten kabaret pasuje idealnie do zaistniałej tu sytuacji :polew: :polew: Maćka nie było... :polew: :polew: nerkę mi urwało :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

rozjebałeś mi piwnice .... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wszyscy już śpią? Patrzcie jakiego furacza widziałem na parkingu :kox:

snc00387i.th.jpg

snc00386f.th.jpg

snc00388v.th.jpg

Opublikowano

to jest ori takie.

VW zrobił kiedyś taką serie pojazdów. Z tego co pamiętam to były jeszcze takie golfy i garbusy.

Mam chyba nawet gdzies prospekt. Jak znajde to wkleje[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ta wersja sie nazywala Polo HARLEQUIN

Opublikowano

Ja już w domu.

Mama dała mi kratkę, którą zostawił cieć z US, w tej sposób chcą ze mnie mandat za prędkość z lipca ściągnąć :naughty: mandatu było 200zł, chcą 230zł, odsetki obliczyłem na niecałe 15zł, ale podobno od mandatu nie można naliczać odsetek, więc zastanawiam się z czego się składa to 30zł. Koleś zrobił błąd, napisał źle moje nazwisko, jedną literę pomylił (jak większość osóB):kox:

<hr>

ta wersja sie nazywala Polo HARLEQUIN

ASO w BB chyba ma takie, często u nich je widuję

Opublikowano

hq3-4.jpg

tutaj macie wiecej o tym:

http://www.rossvw.com/harlequin/picturepage/[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:39_________________________________________________

Ja już w domu.

Mama dała mi kratkę, którą zostawił cieć z US, w tej sposób chcą ze mnie mandat za prędkość z lipca ściągnąć :naughty: mandatu było 200zł, chcą 230zł, odsetki obliczyłem na niecałe 15zł, ale podobno od mandatu nie można naliczać odsetek, więc zastanawiam się z czego się składa to 30zł. Koleś zrobił błąd, napisał źle moje nazwisko, jedną literę pomylił (jak większość osóB):kox:

<hr>

to są prawdopodobnie koszty powiadomienia[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:40_________________________________________________

mają

mają

Opublikowano

to są prawdopodobnie koszty powiadomienia

Ciekawe czy mają nr mojego konta :mysli:

Zacznę od tego, że szukają nie tej osoby, to nie moje nazwisko. Jak napiszą prawidłowo, to jestem bezrobotny, oczywiście konta nie mam, a zwrotu podatku to może kilka zł będzie.

Ale raczej się nie uda uniknąć płacenia :wallbash:

Opublikowano

Zacznę od tego, że szukają nie tej osoby, to nie moje nazwisko. Jak napiszą prawidłowo, to jestem bezrobotny, oczywiście konta nie mam, a zwrotu podatku to może kilka zł będzie.

uniknąc nie unikniesz ale zawsze można przedłuzyc czas

Opublikowano

moj jeszcze na lawecie nie jechal a twoj hehehe

:thumbdown::notworthy:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z tego co ostanio ... czytałem o akcji to nie mają prawa ci ściągnąć z konta pieniędzy... a no z manadatem to zawsze jest tak ze trza zapłacić :)

Opublikowano

siemka :hi:

Siemian jeszcze śpi z Godzic-em? :decayed:

wstał rano nawet nic nie powiedział i wyszedł :confused4::(

chyba mu się nie podobało :polew:

bondziorno ;)

Sie pracuje :>

Opublikowano

Dzięki moicz-->godzic za naklejeczkę:).

Opublikowano

Ja już w domu.

<hr>

Zapłać to 200 zł przelewem. U mnie po każdy mandat przychodził komornik i sobie dopisywał 30 zł, ale ja go miałem w pupie i płaciłem tylko kwotę mandatu, więcej się nie pojawiał.

A o takim polo to pierwsze słyszę, myślałem, że ktoś miał fantazję i sobie zrobił tjunink.

Opublikowano

z tego co ostanio ... czytałem o akcji to nie mają prawa ci ściągnąć z konta pieniędzy... a no z manadatem to zawsze jest tak ze trza zapłacić :)

oczywiście że mają prawo. Jak nie zapłacisz to sprawa przechodzi do komornika który do Ciebie przychodzi i próbuje wyegzekwować kwote. Jeśli mu się to nie uda to zajmuje Ci konto w wyniku administracyjnego postępowania egzekucyjnego i ściąga należność[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:42_________________________________________________

Godzic pewnie myślał że chodzi o konto w telefonie komórkowym :polew: