Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piter pamietasz o mnie? :wink4:

pamietam ale mam zajob ...

inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac ..

:shocked: :shocked: :shocked:

nie nie, to ja poczekam...

... nie śpieszy się :decayed:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac ..

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki,jak mi się uda z jastrzębia wyjechać o przyzwoitej godzinie to zawitam do Was. :hi:

Mam nadzieją,że już więcej nie doleje bo w żadko którą stronę można normalnie jechać. :wallbash:

"żadki" okaz dysleksji :D[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 11:38_________________________________________________moskal .... do domu !!!

Ale fopa :embarrassed:

Opublikowano

wojtek dzieki za szybki myk z tym autem .. :good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no już sobie zrobiłem :naughty:

Opublikowano

no już sobie zrobiłem :naughty:

troszke motywacji i potrafisz :decayed:

Opublikowano

wojtek dzieki za szybki myk z tym autem .. :good:

nie ma sprawy :cool1:

Opublikowano

widac sie pomylilem, ale zapraszalem raz na CB wlasnie jakiegos goscia z wisly i mial B5 avant quattro 1,9 tdi po chipie na 136km granatowy badz czarny byl nie wiem bo za szybko go wyprzedzilem :evil:

hehe w wisle mnóstwo qauatrówek i subarek jest :naughty: ale niektórzy nie potrafia docenić piekna tych samochodów :kwasny:

no ja mam granatowa z czarnymi lexusami :kox:

Opublikowano

:hi:

Panowie wróciłem już do koszar,tylko nie wiem na jak długo bo już Tarnobrzeg trzeba ratować :confused4:

Opublikowano

byłem zerknąć na miejscówkę w nałęzu poza zniszczonym mostkiem to oki

Opublikowano

gryfi ja dzis na spot nie dojade wyslij mi Twoj numer by ten ziom od A6 mogl sie z Toba skontaktowac bo sie tam wybierze chyba

Opublikowano

mnie dzis nie będzie mam dość walki z żywiołem po kilku dniach i jestem zjebany :)

Opublikowano

:bry:

Mnie dzisiaj też nie będzie, musiałbym przejechać prawie 1000km :>

Opublikowano

Panowie wróciłem już do koszar,tylko nie wiem na jak długo bo już Tarnobrzeg trzeba ratować :confused4:

no jest tragedia rano dojechałem po niezłych przygodach i objazdach z Bielska , panika w mieście się zaczyna , a co najgorsze muszę żonę z pracy z Sandomierza odebrać , nie wiem jak tam dojadę :confused4: podobno wszystkie mosty zamykają
Opublikowano

no jest tragedia rano dojechałem po niezłych przygodach i objazdach z Bielska , panika w mieście się zaczyna , a co najgorsze muszę żonę z pracy z Sandomierza odebrać , nie wiem jak tam dojadę :confused4: podobno wszystkie mosty zamykają

Zgadza sie Sandomierz jest masakrycznie zalany :thumbdown:
Opublikowano

niech mi ktos wysle numer do gryfiego :decayed:

Opublikowano

997

Opublikowano

997

nie odbiera :confused4:

to chyba sluzbowy :naughty: