Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba też będę. Myślałem, że tym razem porąbię kilka klocków i zabiorę, ale ciężko coś suchego znaleźć.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ma ktoś może osprzet by podlaczyc pod kompa łade 110?

przez chwile myślałem ze ci chodzi o auto :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mnie jutro nie będzie. Na Bielską Scene Kabaretową się wybieram, jak co miesiąc... Nie wiem tylko czemu przeniesli z wtorku na środe (chyba tutaj Wihajster maczał palce :decayed: :decayed: :decayed:)

Opublikowano

mnie jutro nie będzie. Na Bielską Scene Kabaretową się wybieram, jak co miesiąc... Nie wiem tylko czemu przeniesli z wtorku na środe (chyba tutaj Wihajster maczał palce :decayed: :decayed: :decayed:)

chyba zapomnieliście, że jutro Dzień Matki :naughty:
Opublikowano

wszystkiego najlepszego Piotrek :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemian na Ciebie też tak krzyczeli pod sferą?........ :decayed:

Opublikowano

Też postaram się jutro być...

Opublikowano
  • Autor

Ja chyba też będę. Myślałem, że tym razem porąbię kilka klocków i zabiorę, ale ciężko coś suchego znaleźć.

To może ja zapasik węgla wezmę ze sobą w woreczku? :gwizdanie: Mam pod nosem sklepik z tego typu artykułami więc nie ma problemu-ja załatwię.[br]Dopisany: 26 Maj 2010, 01:00_________________________________________________

chyba zapomnieliście, że jutro Dzień Matki :naughty:

Nie, bynajmniej ale ten temacik załatwimy między ranną pracą,a grilem :decayed:

wszystkiego najlepszego Piotrek :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

elo z ranca ... pogoda poki co nie daje dupska .. siemian a na tym kabarecie to jak ? stoisz na scenie i wszyscy leja z ciebie ? :decayed:

Opublikowano

nie. Stoje na scenie i włączam pokaz slajdów- skrót ze zlotu A4-klubu- jak pokazujesz dupe i tego typu... Ubaw po pachy... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

elo z ranca ... pogoda poki co nie daje dupska .. siemian a na tym kabarecie to jak ? stoisz na scenie i wszyscy leja z ciebie ? :decayed:

nie. Stoje na scenie i włączam pokaz slajdów- skrót ze zlotu A4-klubu- jak pokazujesz dupe i tego typu... Ubaw po pachy... :polew: :polew: :polew:

czekamy na riposte.... :decayed:

Opublikowano

no ... moze i tak .. tylko jak puszczasz ten pokaz slajdow to znikasz za kotarka i walisz konia .. taka fajna pupcia sobie myslisz :decayed:

Opublikowano
:sick3: wy to potraficie spierdzielidz człowiekowi dzien:p ja jestem jeszcze przed sniadaniem moglem nie wlaczac kompa
Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: masakra,nie chcę wiedzieć co będzie w następnej ripoście
Opublikowano

:polew: :polew: :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: masakra,nie chcę wiedzieć co będzie w następnej ripoście

juz nie bedzie riposty...............pewnie sie telefonicznie umowili........... :polew:

Opublikowano

strzała zboki :decayed:

Opublikowano

juz nie bedzie riposty...............pewnie sie telefonicznie umowili........... :polew:

hehe telefonicznie to mnie poprosi zebym takich rzeczy na forum nie zdradzal i ze jest mu bardzo przykro .. i ze skasuje te slajdy za kare ze wszystkim powiedzialem :naughty: nagra sobie godzica teraz :>

Opublikowano

Czołem :hi :hi:

No pogoda nas nie będzie rozpieszczać, ale nie powinno lać jakoś mocno.