Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W leasingu zniżek nie tracisz, posłuchałeś mojej rady z tym przodem :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A takie te hamulce miały być wyjebane :tongue4:

Jednym słowem to c**jowo się panie stało :confused4:

Opublikowano

no ale lekko i juz chodze[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 15:23_________________________________________________takie hamulce nic nie daja jak człowiek się zagapi przy 20km/h i palnie w auto.... Trudno zdarza sie. Troche się pokombinuje to przynajmniej zderzak z s4 będzie

Opublikowano

No niby tak,ale jednak szkoda darmowej kasiorki wy***rdalac

Opublikowano

Siemian felga do renowacji ?

Opublikowano

buhahaha :polew: tos to kurwaa przypieerdolil z banki :) ... tak musialo sie stac .. jak nie przyjebales w nikogo przy 300km/h to przyjebales przy 20 :) ...

ps. wyleciales przez przednia szybe ? bo nie widac :polew:

Opublikowano

nie wiem. Albo felga poszła albo opona. Jeszcze jej nie zmieniłem. Auto stoi pod sferą a ja siedze w pracy. Zmienie koło po pracy o 21 to bede wiecej wiedział...

Opublikowano

:hi: feraja,

siemian aleś urwał!

Z tego co widzę to do roboty zderzak, lampa, błotnik, maska, pewnie belka pod zderzak, felga, opona i elementy zawieszenia jak jebłeś o krawężnik[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 19:43_________________________________________________wycena szkody w welmie minimum 15 tys

Opublikowano

:hi: feraja,

siemian aleś urwał!

Z tego co widzę to do roboty zderzak, lampa, błotnik, maska, pewnie belka pod zderzak, felga, opona i elementy zawieszenia jak jebłeś o krawężnik[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 19:43_________________________________________________wycena szkody w welmie minimum 15 tys

no mniej więcej tak to wygląda. Maska jest załamana, lampa pęknięta, błotnik załamany, zderzak podrzywiony, na grillu chrom odpadł. Felga i opona też poszły. Myśle że zawias mógł przetrwać bo nie było zbytnio dużego uderzenia (uderzałem duuużo mocniej :wink4:). Próbowałem w ostatniej chwili uciec na chodnik ale były betonowe słupki (pod sferą) więc dużo miejsca na ucieczke nie miałem.

Macie jakieś rady co zrobić żeby mi to jak najlepiej wycenili w PZU...?[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 19:50_________________________________________________a da się podciągnąc wybitą końcówke drązka pod coś takiego?

Opublikowano

jeśli z prawej strony to pewnie[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 19:55_________________________________________________wyceniaj w ASO a rób poza.

Opublikowano

hmmm... To jak to mam zrobić?

Jutro o 9:30 mam oględziny.

Czyli powiedzieć że coś stuka z prawej przedniej strony?

Jak wycenią słabo to mam jechać do ASO?

Szczerze mówiąc zależy mi na czasie i wolałbym to szybko zrobić.

Może uda się kupić błotnik i maske w kolorze żeby nie trzeba było lakierować (dobrze żę auto jest na chodzie to moge pojezdzić i podopasowywać). Zderzak będe chyba zmuszony kupic na Allegro ponieważ chce kupić s-line ze spryskami a to ciezko dostac.

W zależności ile wycenią albo kupie jedną lampe zwykłą, albo 2 bixeny.

Potem potrzebuje kogoś kto mi to poskłada, polakieruje to co trzeba będzie i najlepiej wystawi mi fakture na całą kwote z wyceny PZU.

[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 20:00_________________________________________________no i jeszcze felga i opona... Te felgi już są tak wymęczone że najchętniej bym dołożył i kupił kpl. takich samych nowych.

Opublikowano

siemani aż mi się ciebie szkoda zrobiła ..... :D:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siemani aż mi się ciebie szkoda zrobiła ..... :D:polew: :polew: :polew:

e tam. miejmy nadzieję że uda się dostać za to jakąś konkretną kaske i będzie rezanie in progress :wink4:

Opublikowano

no oby to na dobre wyszło :good:

Opublikowano

Panowie ale mam jeszcze jeden kłopot. Jak wyciągnąlem dojazdówke żeby zmienić koło okazało się że mam zalane całe miejsce na koło zapasowe a po wyciągnięciu dojazdówki okazało się że stoi tak z 5cm wody... Skąd to może być? Bagażnik od góry jest suchy...

Opublikowano

hamer, ja mam mk1... :naughty: ale ten co pokazałeś to niezły miał puchar w dupe wsadzony... :polew:

siemian ty siroto! :sarcastic:

A woda może być, bo masz niedrożny spływ. Tam dziurka powinna być na środku żeby wszystko spływało. A woda może brać się choćby od różnicy temperatur i spływać tam i się zbierać jak nie ma gdzie uciec.