Opublikowano 26 Maja 201016 l siemian .. stary ten filmik ... a do pyrzowic godzinka i jestes ... bez skrecania piter wczas on juz pewno z powrotem przyjechal dokladnie Piotrze przyjechalem przed godziną 20stą do Pyrzowic z Bystrej jechalem godzine i 10 minut ale bylo parę korków z powrotem jechałem jakieś 50 minut i wcale nie deptałem specjalnie, ale nie było korków :> i jechalem tak jak FuThe pisal do Tych i na Warszawę później
Opublikowano 26 Maja 201016 l Dzięki za udany spocik gospodarzom ,gościom i IVE dzięki również ...i gościom
Opublikowano 26 Maja 201016 l ale teściu alkocholu przywiózł :evil: :evil: po pisowni wnioskuję, że już część obaliłeś? :polew:
Opublikowano 26 Maja 201016 l danke, danke [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 21:11_________________________________________________ ale teściu alkocholu przywiózł :evil: :evil: po pisowni wnioskuję, że już część obaliłeś? ... :polew: :polew:
Opublikowano 26 Maja 201016 l Inverso a ty przypadkiem źle nie skręciłeś? no kurfa zagadałem się przez telefon hyhy
Opublikowano 26 Maja 201016 l Inverso a ty przypadkiem źle nie skręciłeś? no kurfa zagadałem się przez telefon hyhy sorki za nick "n" w złym miejscu [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 21:16_________________________________________________ Widzę, że spocik sie udał :> Ile aut było?? massssssssa
Opublikowano 26 Maja 201016 l Inverso a ty przypadkiem źle nie skręciłeś? no kurfa zagadałem się przez telefon hyhy sorki za nick "n" w złym miejscu [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 21:16_________________________________________________ Widzę, że spocik sie udał :> Ile aut było?? massssssssa to sie chwali
Opublikowano 26 Maja 201016 l ale teściu alkocholu przywiózł :evil: :evil: po pisowni wnioskuję, że już część obaliłeś? :polew: oj niewielka czesc
Opublikowano 26 Maja 201016 l http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Ferrari-599XX-najlepsze-na-Ringu,wid,12209274,wiadomosc.html?ticaid=1a3c5 no to posłuchajmy jak gada ferrari
Opublikowano 26 Maja 201016 l wihajser ... przy 437 aucie nie chcialo mi sie juz liczyc .. wiec chyba sporo ludzi bylo moze bys sie tak pojawil a nie do konca wakacji bedziesz sie wymawial ze powodz miales i masz dosc :polew:
Opublikowano 26 Maja 201016 l również dziękuje za spota i za pomoc w wyciśnięciu mnie pod tą bagnistą górke Wracając, miałem praktycznie pustą drogę na S1 i prawie 250km/h było zakręt się zbliżał i było trzeba zwolnić
Opublikowano 26 Maja 201016 l również dziękuje za spota i za pomoc w wyciśnięciu mnie pod tą bagnistą górke Wracając, miałem praktycznie pustą drogę na S1 i prawie 250km/h było zakręt się zbliżał i było trzeba zwolnić dokladnie, to Ciebie wtedy mijalem.....myslalem ktory tak "muli" jak taka pusta droga...
Opublikowano 26 Maja 201016 l wihajser ... przy 437 aucie nie chcialo mi sie juz liczyc .. wiec chyba sporo ludzi bylo moze bys sie tak pojawil a nie do konca wakacji bedziesz sie wymawial ze powodz miales i masz dosc :polew: tłumaczą sie winni
Opublikowano 26 Maja 201016 l dokladnie, to Ciebie wtedy mijalem.....myslalem ktory tak "muli" jak taka pusta droga... tys chyba zamulal przy monopolu przy S1 ... bo raczej nie masz auta skoro cie na spocie nie widac
Opublikowano 26 Maja 201016 l a tak gada lambo w starym stylu: Lamborghini Countach LP500S rzeźnia jak w tartaku