Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gryfi ja nic nie pomoge niestety :/ ... godzic co to? wyzyles sie na aucie dawidka ? :D naklejka ?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W samochodach też.

A ciekawe jakby nabić żeliwne tuleje... :blink::mysli:

Opublikowano

gryfi ja nic nie pomoge niestety :/ ... godzic co to? wyzyles sie na aucie dawidka ? :D naklejka ?

a tylko odpowiadam za wektorówkę :D wzór to już nie moja sprawka :kox:

Opublikowano

W samochodach też.

A ciekawe jakby nabić żeliwne tuleje... :blink::mysli:

a kto to zrobi?

i co bardziej mnie ciekawi za ile?

Opublikowano

400 - 800 $ za nikasil, ale ja z ciekawości pomęczyłbym temat stalowych tulei. :chytry:

Poszukaj na necie pod hasłem np regeneracja cylindrów. :good:

Opublikowano

400 - 800 $ za nikasil, ale ja z ciekawości pomęczyłbym temat stalowych tulei. :chytry:

problem w tym że gdybym chciał się bawić w pełny remont to wyjdzie mi to jakieś 10 000 pln

same pierścienie to koszt prawie 3000.

Opublikowano

Najlepiej (czyt. najtaniej) by było wrzucić silnik z a8... :blink: ew. s8. :naughty: [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 21:27_________________________________________________

wypas :naughty: szkoda, że nie 2.2t mit :quattro::naughty::kox:

Opublikowano

pewnie że można wszystko robić :gwizdanie: tylko trzeba zadać pytanie ile to kosztuje

Opublikowano

No tak, ale teraz pytanie do Gryfiego - czy po to dał dwa razy więcej (albo i jeszcze więcej) za swoją S4 w porównaniu do innych żeby wszystko było oryginał i ideał, czy może był inny powód? No i teraz czy chce ten oryginał zachować czy szukać jakieś alternatywy?

Opublikowano

problem w tym że gdybym chciał się bawić w pełny remont to wyjdzie mi to jakieś 10 000 pln

same pierścienie to koszt prawie 3000.

Tutaj http://www.fpt-prima.com.pl/?p=1&lang=1 ponoć mają pierścienie do twojego w znośnej cenie. Przydałoby się zadzwonić i zapytać.

Opublikowano

No tak, ale teraz pytanie do Gryfiego - czy po to dał dwa razy więcej (albo i jeszcze więcej) za swoją S4 w porównaniu do innych żeby wszystko było oryginał i ideał, czy może był inny powód? No i teraz czy chce ten oryginał zachować czy szukać jakieś alternatywy?

chciałem oryginał ale w tej chwili to już mi wszystko jedno byle była dobra v8 -ka pod machą
Opublikowano

To wkładaj ABZ i tyle. (wiem, łatwo powiedzieć... :przebiegly: )

Opublikowano

patrzcie co znalazłem:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13283409

chyba kupię a s4 zezłomuję :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 22:59_________________________________________________

To wkładaj ABZ i tyle. (wiem, łatwo powiedzieć... :przebiegly: )

problem w tym czy abz łatwo podejdzie czy trzeba wszystko robić?
Opublikowano

Widziałem tą polówę... :chytry: Fajna, aż korci... :gwizdanie:

Zależy co dla kogo znaczy "łatwo". :rolleyes:

Opublikowano

Widziałem tą polówę... :chytry: Fajna, aż korci... :gwizdanie:

Zależy co dla kogo znaczy "łatwo". :rolleyes:

taki jesteś kozak to mi włóż abz do mojej?

kupię ci za to silnik do golfa :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

patrzcie co znalazłem:

chyba kupię a s4 zezłomuję :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 22:59_________________________________________________

jutro bede lecial przez Czestochowe to moge rzucic okiem na ten German style :naughty: :gwizdanie: W razie czego bedziesz mial blisko po odbior :wink4:

Opublikowano

Kozak zaraz. Dawaj stary silnik i zapas oleju do golfa, a będziesz miał ABZ u siebie. :kox:

Opublikowano

patrzcie co znalazłem:

jutro bede lecial przez Czestochowe to moge rzucic okiem na ten German style :naughty: :gwizdanie: W razie czego bedziesz mial blisko po odbior :wink4:

:good:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 23:07_________________________________________________

Kozak zaraz. Dawaj stary silnik i zapas oleju do golfa, a będziesz miał ABZ u siebie. :kox:

umowa stoi[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 23:07_________________________________________________bakuś coś dla ciebie:

http://moto.allegro.pl/item1074241089_golf_ii_1_8_gti_golf_2_silnik_ze_skrzynia.html