Opublikowano 11 Lutego 201115 l dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony
Opublikowano 11 Lutego 201115 l dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony a Hundaj do kasacji
Opublikowano 11 Lutego 201115 l godzic z kim się zadajesz, takim się stajesz następna będzie taxówka i zderzak z Sline :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 21:40_________________________________________________ :polew:
Opublikowano 11 Lutego 201115 l dzisiaj pod gemini miałem spotkanie z Hundujem... z jego winny... mam błotnik przedni wgnieciony oj Godzic nie przejmuj się że dzisiaj przegrałeś ze mną w squasha 7:1... To zawszel lepej niż ostantio 11:0... Jest progres... nie wjeżdzaj pod inne auta...A jak jużchcesz popełnić samobójstwo to skocz pod pociąg, większe prawdopodobieństwo że się uda a nie tylko błotnik będzie do roboty :polew:
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Dzięki za spota ponowie Pepin miło było poznać na żywca Dzięki za wieczór całej grupie ... Siemianowi za rozepchany żołądek, kupił mi 2 wielkie kiełbasy Do zobaczenia w Bukowinie
Opublikowano 13 Lutego 201115 l do zobaczenia Pepin. A Ty już w domku? Ano ... wczoraj jeszcze starówka w Cieszynie .. fajne są gołębie .. dzieci miały ubaw, bo ptaki same siadają na rękach i zjadają bułki a później wycieczka przez Czechy .. bo navi ustaliła najkrótszą trasę na Opole - wracałem przez Wrocek
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Dzięki za spota ponowie Pepin miło było poznać na żywca Dzięki za wieczór całej grupie ... Siemianowi za rozepchany żołądek, kupił mi 2 wielkie kiełbasy Do zobaczenia w Bukowinie Do zobaczenia :kox: