Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Panowie jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ?

Opublikowano

Panowie jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ?

ta

Opublikowano
  • Autor

Tylko ta autostradka to raz ,że do d*py droga ,a dwa bez winiety nie pojedziesz .[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 18:17_________________________________________________Alternatywa to chyba jeszcze gorsze rozwiązanie przez Głuchołazy :sick3: .

Opublikowano

Tylko ta autostradka to raz ,że do d*py droga ,a dwa bez winiety nie pojedziesz .[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 18:17_________________________________________________Alternatywa to chyba jeszcze gorsze rozwiązanie przez Głuchołazy :sick3: .

którą droge masz do d*py?

Arturo winieta to grosze przecież :gwizdanie:

Nie wyobrażam sobie żeby jechać do Pragi jakimiś polnymi ścieszkami 200km i przez 2 dni żeby pare zł na winiecie zaoszczędzić...

Opublikowano
  • Autor

Siemian mi sie rozchodzi o betonówkę ,na której zawias w dupe dostaje nie na odcinku 2 kilometrow tylko parudziesieciu. Winieta to drobnych kilka to ja wiem .

Opublikowano

Siemian mi sie rozchodzi o betonówkę ,na której zawias w dupe dostaje nie na odcinku 2 kilometrow tylko parudziesieciu. Winieta to drobnych kilka to ja wiem .

porównaj sobie to z polskimi drogami.

Wolałbym takie betonówki niż to co jest...

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem :mysli: ?

Ja 3-4 razy do roku jade do Pragi to normalnie mi auta żal jest .

Opublikowano

Czy ja wiem :mysli: ?

Ja 3-4 razy do roku jade do Pragi to normalnie mi auta żal jest .

mnie też ale powyżej 210km/h na szczęscie tego tak nie czuć. Tylko głośno jest, ale to się muzyke pogłaśnia.

Opublikowano
  • Autor

Przy kazdej predkosci czuc, chyba ,ze zawieszenie B7 potrafi sobie tak z tym poradzic by kierowca nie odczuwal tego przy prowadzeniu autka. Nie wiem ,nie mam, nie wypowiem sie ,wiem jak jest w B5 i tez nie jezdze 100-ką po autostradkach.

Opublikowano

Przy kazdej predkosci czuc, chyba ,ze zawieszenie B7 potrafi sobie tak z tym poradzic by kierowca nie odczuwal tego przy prowadzeniu autka. Nie wiem ,nie mam, nie wypowiem sie ,wiem jak jest w B5 i tez nie jezdze 100-ką po autostradkach.

Tak jak napiałem w b7 powyżej 210 tego prawie nie czuć. Może u Ciebie to jest bardziej odczuwalne.

Co nie świadczy o tym że u mnie zawias dostaje mniej w dup_e... Ale może jak tak tego nie czuje to nie jest mi aż tak żal.

Zresztą wychodze z założenia że auto to coś do przemieszczania się, i tak nie mam zbytnio wyboru po czym jade. Jade tak żeby było mi wygodnie, a tam ta betonówka mi praktycznie nie przeszkadza.Zresztą jeśli chodzi o droge do Pragi to nie ma zbytnio alternatywy... Dużo bardziej ją wole od drogi z BB do Wawy gdzie co chwile są koleiny wielkości Gór Świętokrzyskich, dziura na dziurze, fotoradar na fotoradarze...

Opublikowano
  • Autor

No porównując z S1 do Wa-wy ,a drogę od Brna do Pragi to lepiej wypadnie droga po czeskuej stronie fakt.

Koniec spamu bo i ja kropka zarobie :wink4::decayed: .

Opublikowano

Tylko ta autostradka to raz ,że do d*py droga ,a dwa bez winiety nie pojedziesz .

Kulawi nie potrzebują winet w CZ :wink4: