Opublikowano 27 Stycznia 200818 l za 2 tygodnie to ktory to bedzie i czy sobota czy niedzielaaaaaaa podajcie date i godz
Opublikowano 5 Lutego 200818 l Ja tez:) bede tylko jeszcze gdzie sie zgadamy w tym garazu w jakims niezapchanym sektorze trzeba by bylo:) :th:
Opublikowano 5 Lutego 200818 l Ja też będę Obawiam się, że w sobotę może być ciężko o w miarę pusty sektor, ale zobaczymy.
Opublikowano 7 Lutego 200818 l Tyle pięknych A4 jeździ po Bielsku i okolicach, a tu tylko 3 osoby chętne na spota . Panowie i Panie ruszcie tyłeczki i zapraszamy w sobote 9-go lutego o 18-tej na parkingu pod CH Sarni stok.
Opublikowano 7 Lutego 200818 l Chyba bedzie kiedys podrukowac takie kartoniki z reklamowka klubu i wkladac ludkom za wycieraczki ich A4;rek moze wtedy bedzie nas na zlotach zwiecej:)[br]Dopisany: 07 Luty 2008, 16:15 _________________________________________________No panowie zapisywac sie juz juz..
Opublikowano 7 Lutego 200818 l Zapraszam serdecznie ekipe Bielską na 2-dniowy spocik prosze o zapoznanie sie z tematem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17154.msg200232#msg200232
Opublikowano 8 Lutego 200818 l No jak nikt nie wpadnie to nie będzie . Ja się pojawię. Proponuję sektor W - pierwszy od strony ulicy warszawskiej.
Opublikowano 9 Lutego 200818 l hmmmmmmm wpadne ale jak bedzie nas wiecej bo za bardzo nie mam czasu mam remont pokoju i nie bedzie mi sie oplacalooooooooooooooooo jechac z chybia specjalnie do biela chyba ze przelozymy go na jutro
Opublikowano 9 Lutego 200818 l No i po spociku. Na początku trochę się przeraziłem, jak ruszyło na mnie trzech rosłych gości :> , ale było bardzo miło i sympatycznie. Szkoda, że nie wpadłeś martin a4. Do następnego :th:
Opublikowano 10 Lutego 200818 l Martin bylem ja i Proton także nie bylo nas za wielu:) ale za to było bardzo fajnie:) do nastepnego spociku:)