Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porozmawialismy na temat naszych wozidełek i na tematy ogolne i tak minal czas:)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kiedy nastepny spot

Opublikowano

Myślę, że za tydzień to trochę za szybko. No chyba, że pojawiłoby się więcej osób, to można pomyśleć.

Opublikowano

Siema ziomy :> :hi:

Na natępny ja się pisze :) dajcie znać

a kolega pisał że z Chybia.... hmmm może kojarze

Pozdro.

Opublikowano

wkoncu ktos z okolic :decayed:

Opublikowano

Widzę, że ekipa nam sie powiększa :)

Oby tak dalej :th:

Opublikowano

czesc ja tez bym sie pisal tylko kiedy co i jak mnie tu prosze informowac...w sumie do katosow tez nie ma daleko ale jezlei by sie mialo cos blizej utworzyc to czemu nie :)

Opublikowano

W sobotę zapowiada się niezła pogoda i ciepło, więc myślę, że można pomyśleć o jakimś kolejnym spociku. Tym razem proponowałbym na świeżym powietrzu - na parkingu przy galerii Auchan. Na pewno znajdzie się jakaś alejka z większą ilością pustych miejsc. Proponuję godzinę 16-tą, ale oczywiście musimy ustalić jak wszystkim pasuje.

Opublikowano

W sobotę zapowiada się niezła pogoda i ciepło, więc myślę, że można pomyśleć o jakimś kolejnym spociku. Tym razem proponowałbym na świeżym powietrzu - na parkingu przy galerii Auchan. Na pewno znajdzie się jakaś alejka z większą ilością pustych miejsc. Proponuję godzinę 16-tą, ale oczywiście musimy ustalić jak wszystkim pasuje.

ja jestem jak narazie za ale wszystko bedzie zalezec od pogody bo jak znow sypnie sniegiem to nie jade (choc zapowiedzi sa na slonce) wiec czekam na reszte co i jak

Opublikowano

ja bede na 100% :>

Opublikowano

To jak panowie, widzimy się jutro ?

Pogoda na jutro wprawdzie nie jest tak optymistyczna jak wcześniej, ale może dopisze nam szczęście i nie będzie lało.

Jak wcześniej pisałem, proponuję godz. 16.00, parking przy CH Auchan, wjeżdżając od strony obwodnicy na cieszyn trzecia alejka w lewo po wjeździe na parking (po minięciu stacji benzynowej) - tam zazwyczaj jest trochę luźniej.

W razie deszczu możemy przejechać pod CH Sarni Stok na zadaszony parking.

Opublikowano

no to ja tez :> :> :>

Opublikowano

oj widze ze cos malo nas bedzieeeeee :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

To jak panowie, widzimy się jutro ?

Pogoda na jutro wprawdzie nie jest tak optymistyczna jak wcześniej, ale może dopisze nam szczęście i nie będzie lało.

Jak wcześniej pisałem, proponuję godz. 16.00, parking przy CH Auchan, wjeżdżając od strony obwodnicy na cieszyn trzecia alejka w lewo po wjeździe na parking (po minięciu stacji benzynowej) - tam zazwyczaj jest trochę luźniej.

W razie deszczu możemy przejechać pod CH Sarni Stok na zadaszony parking.

dlaczego o 16-tej??nie za pozno.za chwile sie sciemni....jak juz to 14-15 a jest sliczna pogoda :naughty:

Opublikowano

no tez prawdaaaa :>

Opublikowano

Hmm Panowie to bedzie spocik dzis pod Auchanem o 16? ja postaram sie przyjechac:)

Opublikowano

Panowie niech bedzie 16:)

Opublikowano

Oj panowie nie popisaliście się :thumbdown: Znów byłem tylko ja i nippo83. A taka piękna pogoda była.

Co się stało? Tłumaczyć się proszę :>