Opublikowano 6 Lipca 201114 l Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro seadn czy avant?
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Cześć, Wszędzie pytam i wszędzie szukam (na razie bez efektów) tylnego zderzaka do S4 2003 rok. Jakby ktoś widział lub słyszał o takim na zbyciu to chętnie skorzystam. Pozdro seadn czy avant? a nie widzisz czym jeździ w avatarze??
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi Siemian jest teraz pod pantoflem. Zapomniałes??
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Kto dziś będzie? Siemiana i Arturo nie będzie, ja nie wiem czy dam radę, okaże się jeszcze...
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Autor Mnie nie będzie tak jak pisał KFX , na razie u GRIFiEGO drążki i końcówki wymieniam,później zbierzność i do domu niestety.
Opublikowano 6 Lipca 201114 l Autor Ty [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 16:15_________________________________________________ Siemian ty to powinieneś wiedzieć bo już cię o to pytałem prywatnie ale zero odpowiedzi Siemian jest teraz pod pantoflem. Zapomniałes?? Jest bardziej zakręcony niż by się mogło wydawać