Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mam u mnie w sjz namierzoną jeszcze jedną sztukę za 100 ale nie grzeszy urodą[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:40_________________________________________________poszukaj w Jasienicy 1-ną i będziesz miał komplet

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ile za te dwie?

zapodaj zdjęciem

Opublikowano
  • Autor

Mam to u ojca na wsi ,podjade w tygodniu i zrobie sesje :wink4:

Opublikowano

z allegro znajdziesz pewnie wzór

ile kasy?[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:55_________________________________________________a takie?

http://moto.allegro.pl/17-audi-vw-seat-skoda-5x112-i1807282875.html

Opublikowano

z allegro znajdziesz pewnie wzór

ile kasy?[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:55_________________________________________________a takie?

http://moto.allegro.pl/17-audi-vw-seat-skoda-5x112-i1807282875.html

na C5 fajnie te wyglądają http://moto.allegro.pl/porsche-felgi-aluminiowe-17-cali-z-oponami-i1824640223.html

Opublikowano
  • Autor

Pany ani jedne ani drugie mi się nie widzą ,GRYFI zakładaj takie jak ma H4mm3R :good:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 23:26_________________________________________________ja bym już drugi raz tego błędu nie zrobił i nie kupił 17 ,trzeba od razu iść w 18(albo i więcej :kox: jak jest zapas km i Nm) ,różnica nieznaczna , wygląd o niebo lepszy :naughty: o właściwpościach na drodze nie wspominając :gwizdanie:

Opublikowano

Pany ani jedne ani drugie mi się nie widzą ,GRYFI zakładaj takie jak ma H4mm3R :good:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 23:26_________________________________________________ja bym już drugi raz tego błędu nie zrobił i nie kupił 17 ,trzeba od razu iść w 18(albo i więcej :kox: jak jest zapas km i Nm) ,różnica nieznaczna , wygląd o niebo lepszy :naughty: o właściwpościach na drodze nie wspominając :gwizdanie:

a dowiem się ile chcesz za te fele czy tak tylko napisałeś, że masz do sprzedania?

aha :hi:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Dowiesz sie jak zobacze w jakim sa stanie ,zrobie im foty ,a Ty mi powiesz ,czy cena dobra ,czy tez przesadzilem :naughty:

Opublikowano

to już ci mogę powiedzieć, że cena jest za wysoka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Mam gdzies foty jak one na A4 wyglądają ,Arek z Rybnika je sprzedaje na pewno się dogadacie :wink4:

Opublikowano

on ma takie jak w twoim linku?

Opublikowano
  • Autor

On ma te co dalem linka ,on je sprzedaje

Opublikowano

On ma te co dalem linka ,on je sprzedaje

aha- no to niestety cena jest dla mnie zbyt wysoka choć pewnie są tyle warte- ja to tak 1000-1500 pln niestety- pisałem, że biedny człowiek jestem
Opublikowano
  • Autor

Szukaj kompletu z a8(225/55/17) przy zawieszeniu jakie masz ,oponą wypelnisz nadkole :decayed::good:

z allroad'a nie chcesz ori 16 z zimowkami?[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 11:55_________________________________________________Marki nie pamietam ale rozmiar 205/65/16

Opublikowano

Szukaj kompletu z a8(225/55/17) przy zawieszeniu jakie masz ,oponą wypelnisz nadkole :decayed::good:

z allroad'a nie chcesz ori 16 z zimowkami?[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 11:55_________________________________________________Marki nie pamietam ale rozmiar 205/65/16

16 trochę małe
Opublikowano

16" w sam raz na zimę chociaż przy naszej zimie to i 18" będzie ok :)

ale 16" na C5 to rzeczywiście trochę małe.

Opublikowano

16" w sam raz na zimę chociaż przy naszej zimie to i 18" będzie ok :)

ale 16" na C5 to rzeczywiście trochę małe.

ale ja chcę z letnimi oponami- zimę mam na 15 "
Opublikowano

a to tego nie wiedziałem teraz wszyscy szukają zimówek[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:29_________________________________________________a siemian nie chce sprzedać swoich AVUSów?[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:29_________________________________________________on teraz OZ ma założone