Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 11:01_________________________________________________Artur bierz :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217682.0

jak już to Marcin bierz, Artur szuka opon zimowych a ja czegoś takiego tylko bardziej w 17"

Gryfi nie stać Cie :cool1:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 11:01_________________________________________________Artur bierz :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217682.0

jak już to Marcin bierz, Artur szuka opon zimowych a ja czegoś takiego tylko bardziej w 17"

Gryfi nie stać Cie :cool1:

na te mnie stać i c**j ci do tego :tongue4:
Opublikowano

hammer jaki Ty jests sknera.... ja pierdziuś...

Kupisz takie opony a potem się dziwisz że rowy poz zakopanem zaliczasz...

A po drugie powinienes mies 235/40 a nie 225/40

Miałem kumple co miał yokohamy.

Głośne tak że sie zromawiać nie dało...

...no ale w sumie Twojego buczącego łożyska nie zagłuszą...

Opublikowano
  • Autor

Luzik ,ja wezme od H4mm3R'a jak dokupi ladne oponki i bedzie wymienial na wiosne na 19 :decayed:

Opublikowano

wczolem panowie ...

widze ze wrocil stary siemian :D az milo poczytac co ma do powiedzenia ciekawego :)

[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:46_________________________________________________

no je...bany sprzedawca ....

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:51_________________________________________________Jeszcze niedawno do POPO pił :decayed::polew:
Opublikowano

Po pierwsze nie zarabiam tyle co Ty, żeby kupować sobie nie wiadomo jakie gumki :decayed:

Po drugie lepiej mi sie jeździ na 225 i guma lepiej wygląda :gwizdanie:

Po trzecie dobrze mówisz, że miałeś kumple, bo Ty nie masz już kumpli itp. :polew:

A zaraz mnie po wyzywasz od prostaków, a później zadzwonisz do mnie i powiesz z płaczem żebym się nie napier*alał z Ciebie przy "kolegach" z forum :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

SIEMIAN ZAŁATWIONY WŁASNĄ BRONIĄ

Opublikowano

Po pierwsze nie zarabiam tyle co Ty, żeby kupować sobie nie wiadomo jakie gumki :decayed:

Po trzecie dobrze mówisz, że miałeś kumple, bo Ty nie masz już kumpli itp. :polew:

A zaraz mnie po wyzywasz od prostaków, a później zadzwonisz do mnie i powiesz z płaczem żebym się nie napier*alał z Ciebie przy "kolegach" z forum :polew:

no tak bo ja zapomniałem że Ty lubisz styl kokodżambo i do przodu. I żeby guma koniecznie była naciągnięta jak w polonezie...

A potem gumy pękają i rodzą się takie pokemony jak ty...

Opublikowano

:polew: :polew: "I żeby guma koniecznie była naciągnięta jak w polonezie..." <<<---- jak to pisales zrobilem ci fote

sie.jpg

Opublikowano

:polew: :polew: "I żeby guma koniecznie była naciągnięta jak w polonezie..." <<<---- jak to pisales zrobilem ci fote

sie.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no tak bo ja zapomniałem że Ty lubisz styl kokodżambo i do przodu. I żeby guma koniecznie była naciągnięta jak w polonezie...

A potem gumy pękają i rodzą się takie pokemony jak ty...

Siemian mnie nie interesuje, że zostałeś poczęty w polonezie bo guma pękła... a że pokemony to Twoi najlepsi "koledzy" tego już nie skomentuję :decayed:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 13:04_________________________________________________

sie.jpg

yebany :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

H4mm34 mam gumy 235/40 Bridgestone Potenza 2 sztuki bo dwie z przodu są scięte

Opublikowano

H4mm34 mam gumy 235/40 Bridgestone Potenza 2 sztuki bo dwie z przodu są scięte

235/40 mnie nie urządzają :gwizdanie:

Opublikowano

ale Hammer nie kupuj jeszcze. może w międzyczasie rozpierodolisz gdzieś auto w rowie i nie będą potrzebne...

Opublikowano
  • Autor

Spot w środę zapowiada się ciekawie :kox:

Opublikowano

ale Hammer nie kupuj jeszcze. może w międzyczasie rozpierodolisz gdzieś auto w rowie i nie będą potrzebne...

albo mi "sarna" wyskoczy i się o barierkę przetrę....

Opublikowano
  • Autor

Dajcie luz :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 14:22_________________________________________________Artur jakie ty masz et?