Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xenie 4300 już świcą hej :decayed:

No i wieś tańczy i śpiewa :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ale przynajmniej coś widać w ciemności - bo ja to zrobiłem ze względów praktycznych a nie tak jak ty dla szpanu wszystko hammerku

Opublikowano

a u mnie już jutro będą nowe hebelki :dance: :dance:

Gryfi, zniknie jedyne oznaczenie S4 na moim aucie :decayed::naughty:

Opublikowano

ale przynajmniej coś widać w ciemności - bo ja to zrobiłem ze względów praktycznych a nie tak jak ty dla szpanu wszystko hammerku

Dla szpanu to sobie zrobię chromowane ramki z taśmy wokół szyb, bo tego jeszcze nie mam :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:03_________________________________________________Poza tym GRYFI w C4 nie było HIDów i się jeździło, więc nie pierdziel o względach praktycznych :cool1::gicior:

Opublikowano

Dla szpanu to sobie zrobię chromowane ramki z taśmy wokół szyb, bo tego jeszcze nie mam :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:03_________________________________________________Poza tym GRYFI w C4 nie było HIDów i się jeździło, więc nie pierdziel o względach praktycznych :cool1::gicior:

no ku*** kolejny siemian. :polew:

jak byś trochę pomyślał albo poczytał to byś wiedział, że w c4 halogen był soczewką zaraz po soczewką mijania i jeździłem na obu bo nie było widać, że jadę na halogenach.

Poza tym nie rozumiem stwierdzenia wieś tańczy i śpiewa bo świeca jak ori tylko sprysków w zderzaku nie mam a hid w soczewce świeci inaczej niż w lampie z lustrem.

Więc wytłumacz mi czemu wieś- bo nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić ile wydałem?

Opublikowano
  • Autor

i tak co by Was ostudzić

nasza wczorajsza maskotka

imag1091.jpg

imag1092s.jpg

[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:26_________________________________________________i kilka innych fot

imag1093m.jpg

imag1094.jpg

imag1095.jpg

imag1096.jpg

imag1097.jpg

imag1098.jpg

imag1099.jpg

imag1100.jpg

imag1101.jpg

imag1103.jpg

[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:40_________________________________________________Jak tam z piątkiem ?

nie ma co się zastanawiać ,jest na tyle ciepło ,że w nocy nie zamarzniemy ,a drugiej strony na tyle zimno ,że ciepłej wódeczki pić nie będziemy :decayed:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:43_________________________________________________

....nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić .....?

żadko kogo stać na takie szaleństwa :gwizdanie: bynajmniej ja nie znam ,no może "pepoż" alias srb 38vx-jego czasem fantazja ponosi przy modzeniu

więc nie stresuj się GRYFI :wink4: ,tyle co on to my długo zarabiać nie będziemy :decayed:

Opublikowano

Ja jestem za! Tylko gdzie w końcu...?

..u Gryfiego? :kox:

..na mieście? :naughty:

..w Nałężu ognicho, jedzonko i popijawa? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no Nałęża nie brałem pod uwagę ale z drugiej strony czemu nie :decayed::naughty:

warunki idealne tak na picie jak zwracanie :kox::decayed:

Opublikowano

dokładnie - można coś zjeść, napić się, pośmiać głośno, itp.

poza tym do wracania miejsce optymalne dla większości (nie mówię już o zwracaniu - ale to też trzeba wziąć pod uwagę :gwizdanie: )

Opublikowano
  • Autor

ja był bym gotów nawet się zgodzić ale jest jedno ale

na taką imprezkę to by trza drewienek więcej niż zwykle (chyba ,że do POPO będziemy kursować :kox:)

Opublikowano

no ku*** kolejny siemian. :polew:

jak byś trochę pomyślał albo poczytał to byś wiedział, że w c4 halogen był soczewką zaraz po soczewką mijania i jeździłem na obu bo nie było widać, że jadę na halogenach.

Poza tym nie rozumiem stwierdzenia wieś tańczy i śpiewa bo świeca jak ori tylko sprysków w zderzaku nie mam a hid w soczewce świeci inaczej niż w lampie z lustrem.

Więc wytłumacz mi czemu wieś- bo nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić ile wydałem?

weź mnie do siemiana nie porównuj :polew:

niech Ci będzie że jesteś fajny, więc luzuj zwieracz :decayed: ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie:

Opublikowano

jak u mnie to jeszcze z żona nie gadałem ale raczej małe szanse na impre w iększym gronie ale na miasto to bym chętnie wybył i możemy dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ekipę zmontować

Opublikowano
  • Autor

KFX ja jestem za :good:

reszta ekipy pisać co o tym sądzicie :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 15:03_________________________________________________GRYFI u Ciebie odpada bo by Żonka musiała do koleżanki z dzieckiem iść bo w przeciwnym wypadku by nas w 3 minucie grzecznie pożegnała :baseball:

Opublikowano

ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie:

dla uściślenia wysyłasz kolegów parenaście kilometrów po graty za 3,40 żeby mieć 1gr rabatu

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie:

dla uściślenia wysyłasz kolegów parenaście kilometrów po graty za 3,40 żeby mieć 1gr rabatu

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mówisz o sobie :cool1: tak jakby w BB nie było inter-welmu

Opublikowano

Arturo co z twoim autem?

Opublikowano
  • Autor

Wojtek dzwonił i mnie uspakajał ,że w tym roku nie włożę więcej niż samochód jest wart :naughty: :>

Opublikowano
  • Autor

ładniutkie foteliki :cool1::good:

Opublikowano

Wojtek dzwonił i mnie uspakajał ,że w tym roku nie włożę więcej niż samochód jest wart :naughty: :>

ufff... To pewnie się cieszysz...

Przygotowałeś 17,40zł i siedzisz spokojnie w fotelu z kasą na naprawe...

... sorki 117,40... zapomniałem że zatankowałeś za stówe :polew: :polew: :polew: :polew: