Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

No to wracaj Przemo do zdrowia tak co by przed dużymi mrozami (śnieg może być w sumie :) ) jeszcze jakąś imprezkę zorganizować w Nałężu .

Pisał by się ktoś na zamknięcie sezonu ??

09.XII :good:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi też :naughty: byle za zimno nie było

Opublikowano
  • Autor

To poczekamy jeszcze na reszte i zobaczymy jak tam z terminami wyglądają :wink4: .

A co do temperatury na dworze to i tak myślałem nad grilem by coś ciepłego wszamać do wódeczki ,a przy okazji się zagrzać :wink4: .

Opublikowano

jak nic sie nie wydarzy nagle to mi tez pasuje.Kto jest kierowcą??Siemian?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mysle ,ze po pijaku tez bys sie nie odważyl z nim siasc :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

A kto jest za imprezą bezalkoholową?

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

:facepalm:

Opublikowano

należy sie kropek za głupie pytania :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Może Mateusz tak napisał bo po alkoholu mu się "problemator " i "szwędacz" włancza :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja :decayed:

nie ma problemu automatycznie odwozisz mnie i innych do domu po zakończeniu imprezy :kox::naughty:
Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu automatycznie odwozisz mnie i innych do domu po zakończeniu imprezy :kox::naughty:

idę na to :decayed: :oklaski:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 17:45_________________________________________________

następny :gwizdanie: co rozrabia po pijaku :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 17:46_________________________________________________Ty H4mm3R masz przyjechać się napić ,a nie se pojeździć :thumbdown: , najwyżej nie będziesz chlał bez pamięci :decayed: bo znowu zaliczysz zgona :wink4:

Opublikowano

mnie nie pasi 9 grudnia i moja propozycja to 09.12.2011 albo 9 XII 2011.

Co wy na to?

Opublikowano
  • Autor

jak zwykle veto od Ciebie :gwizdanie: :disgust:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Arturoo ty taki nachalny jesteś z tym PW :decayed: czytam czytam i jak będę to będę :( niestety czasem jestem w domu przed 12 w piątek a czasem w nocy, także który by to nie był piątek to nie wiem czy będę :polew:

Tak samo z spotami, pech chciał, że w tym tyg. byłem i w wtorek i dziś w domu a wczorajszy wieczór spędziłem pod Pragą ;(

Opublikowano
  • Autor

Spoko stary pisalem do wszystkich by info poszlo w eter :wink4:

Opublikowano

Arturoo ty taki nachalny jesteś z tym PW :decayed: czytam czytam i jak będę to będę :( niestety czasem jestem w domu przed 12 w piątek a czasem w nocy, także który by to nie był piątek to nie wiem czy będę :polew:

Tak samo z spotami, pech chciał, że w tym tyg. byłem i w wtorek i dziś w domu a wczorajszy wieczór spędziłem pod Pragą ;(

spoko...płakac nie będziemy jak w razie czego ciebie nie będzie :decayed:
Opublikowano

jak to przeczytałem to w pierwszej chwili myślałem że to do mnie :decayed: :decayed:

Opublikowano

jak to przeczytałem to w pierwszej chwili myślałem że to do mnie :decayed: :decayed:

Siemian skończ w końcu z tymi PW do mnie, że w razie czego jak cie laska nie bedzie chciała puścić to mam do niej zadzwonić i przekonać :disgust::thumbdown: :gwizdanie: