Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Siemanko

Opublikowano

:hi:heloł

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

siemanko :hi:

Opublikowano

Elo :hi:

Panowie jako że w tym roku okres sylwestra spędzam w szczyrku i bede tam przez 6 dni to może ktos poleci jakies ciekawe miejsce w tym rejonie typu dobra knajpka fajny basen itd. Ogólnie jedziemy posmigac na nartach ale po nartach jakiś relaks jest wskazany ... :wink:. Co do szczyrku to jade w sumie tam pierwszy raz na tak dłużej bo zawsze ladowałem w wisle lub istebnej raz w zakopanym. Wyciagu bede szukał dla początkujących bo moja sie dopiero uczy smigac więc juz wyczytałem że Biały Krzyż jest idealnym miejscem na pierwsze dni a potem istebna.

Nie wiem jak tylko salmopol wyglada czy trzeba miec łancuchy czy tam raczej zawsze serpentynki odsnieżone.

bede wdzięczny za jakieś drobne rady. :wink:

Basen z jacuzzi jest ponoć w samym szczyrku.

Kryta pływalnia w Szczyrku

Opublikowano

Mario, serpentyny na salmpol zdarzają się białe, ale spokojnie da radę jechać ośką :wink:

Tyle lat miałem ośkę i nigdy problemów nie miałem, nawet w największe śnieżyce nocą :decayed:

Oczywiście opony zimowe wymagane.

Opublikowano
  • Autor

Panowie jako że w tym roku okres sylwestra spędzam w szczyrku i bede tam przez 6 dni to może ktos poleci jakies ciekawe miejsce w tym rejonie typu dobra knajpka fajny basen itd. Ogólnie jedziemy posmigac na nartach ale po nartach jakiś relaks jest wskazany ... :wink:. Co do szczyrku to jade w sumie tam pierwszy raz na tak dłużej bo zawsze ladowałem w wisle lub istebnej raz w zakopanym. Wyciagu bede szukał dla początkujących bo moja sie dopiero uczy smigac więc juz wyczytałem że Biały Krzyż jest idealnym miejscem na pierwsze dni a potem istebna.

Nie wiem jak tylko salmopol wyglada czy trzeba miec łancuchy czy tam raczej zawsze serpentynki odsnieżone.

jedź na Istebną od razu ...trasa miodzio :wink:

Opublikowano
Mario, serpentyny na salmpol zdarzają się białe, ale spokojnie da radę jechać ośką :wink:

Tyle lat miałem ośkę i nigdy problemów nie miałem, nawet w największe śnieżyce nocą :decayed:

Mam nówki :wink:

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

jedź na Istebną od razu ...trasa miodzio :wink:

Istebne to juz znam na pamieć smigam tam od 10 lat ... jade tam na ferie na tydzień ... co roku tam spędzam urlop zimowy a urlop sylwestrowy staram sie zawsze gdzies indziej ... :wink:

Opublikowano

E no to nie ma stresu, jak byś nawet gdzieś ugrzązł zawsze możesz do mnie zadzwonić jak coś :wink:

Tam się tylko trudno jedzie jak jest wyślizgane przez latające wieczorami/nocami rwd-ki i awd-ki... takie mini koleiny się tworzą i czasem znosi na zakrętach, ale to będziesz widział :naughty:

Opublikowano

E no to nie ma stresu, jak byś nawet gdzieś ugrzązł zawsze możesz do mnie zadzwonić jak coś :wink:

Tam się tylko trudno jedzie jak jest wyślizgane przez latające wieczorami/nocami rwd-ki i awd-ki... takie mini koleiny się tworzą i czasem znosi na zakrętach, ale to będziesz widział :naughty:

Spoko na kubalonke juz sie wdrapuje po 10 razy na sezon zimowy od 10 lat więc dam sobie rade :wink:. Bede na feriach w istebnej jak co roku to mozna sie spotkać na pizzy obok stacji :wink:

Opublikowano

Spoko na kubalonke juz sie wdrapuje po 10 razy na sezon zimowy od 10 lat więc dam sobie rade :wink:. Bede na feriach w istebnej jak co roku to mozna sie spotkać na pizzy obok stacji :wink:

Spoko, zobaczymy jak będzie,

ale apropo pizzy to jak będziecie mieli więcej czasu to sobie pojedźcie trochę dalej na pizze, do Pizzeria u Józefa

za***ista, polecam! :decayed:

Opublikowano

Spoko mi nawet smakuje tam przy kościele :naughty:

Opublikowano
  • Autor

curva siedzieć w górach i wpie..alać pizze :facepalm:

jakaś dziczyzna albo swojskie jedzonko ,a nie ciasto z serem i rozdupconym pomidorem :facepalm:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

ehhh ta młodzież :facepalm:

Opublikowano

jak bym widzial Arturoo w kamieniołomie :grin: