Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie kiedy macie jakiś spot okolice Bielsko Cieszyn

W (nie)każdą środę :wink:

:hi:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

czasami :decayed: w środy w Nałężu :wink:

np.dzisiaj?? :naughty:

hmmmmmm????????

jak coś to z Emi bym wpadł bo Kasia jest w pracy...........będzie ktoś jeszcze jechał ?????

Opublikowano

szkoda ze naleze nie cierpię tego miejsca :) :) tam swego czasu oklepałem miskę olejowa w corrado :)

a widzę ze jest tu parę ludzi z Skoczowa itd jak by ktoś się tu kręcił po okolicach to można się spichnąć koło delfina albo na placu targowym kolo wisly :) bo aktualnie kręcę się właśnie w rejonach siwetoszowki skocowa

Opublikowano
  • Autor
szkoda ze naleze nie cierpię tego miejsca :) :) tam swego czasu oklepałem miskę olejowa w corrado :)

a widzę ze jest tu parę ludzi z Skoczowa itd jak by ktoś się tu kręcił po okolicach to można się spichnąć koło delfina albo na placu targowym kolo wisly :) bo aktualnie kręcę się właśnie w rejonach siwetoszowki skocowa

w czym widzisz problem by zalecieć do Nałęża ?

tam jest gril i tam można spokojnie posiedzieć :wink:

Opublikowano

Ja w sumie mogę podjechać do Nałęża albo na Maca.

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

a jąkąś kiełbaskę można by opitolić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

karczka jak za dawnych czasów :naughty:

Opublikowano

jak stawiasz karczka to Siemian na pewno też się zjawi i już jest nas trzech

To o 18tej?? Zabierę troche drzewa, nie bedzie tego dużo także jak ktoś jeszcze ma zapas to niech zabierze.

Opublikowano

no to jestesmy umówieni.Przemo rozpali,Artur przywiezie prowiant i usmazy a je wpadne na degustacje :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor
no to jestesmy umówieni.Przemo rozpali,Artur przywiezie prowiant i usmazy a je wpadne na degustacje :kox::decayed:

Tyś się nie pierdyknął w ciemię???????? :naughty:

:decayed::decayed::decayed:

nie zapominaj ,że ja tu jestem gościem więc to po Waszej stronie stoi organizacja :wink::decayed:

---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

btw

ja drewek jeszcze nie mam...

Opublikowano

nie zapominaj ,że ja tu jestem gościem więc to po Waszej stronie stoi organizacja :wink::decayed:

Siemian słyszałeś?? Ustosunkuj sie i daj mi znac co bedzie do żarcia bo nie wiem czy ma sens wpadać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew:

siemianka o pomoc prosisz......ehh :facepalm:

---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ----------

nie mam pytań :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Siemian słyszałeś?? Ustosunkuj sie i daj mi znac co bedzie do żarcia bo nie wiem czy ma sens wpadać :decayed:

Nic nie bedzie:naughty: nie przyjezdzaj :naughty:

Opublikowano

Siema wszystkim

Opublikowano

hejka hejka :hi:

Opublikowano

to grilujemy??

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

pisać kto jest chętny ja jak pisałem mogę drzewa troche zabrać.

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

żarełko bede miał swoje żeby nie było :decayed:

Opublikowano

Witam, koledzy znajdzie sie miejsce dla kogoś nowego jeszcze ?

W końcu po bojech skleciłem furacza i sie chetnie wybiore?

Opublikowano
  • Autor

Kolego wpadaj śmiało :wink: ....

Opublikowano

No Burek w końcu się wybierzesz:naughty: Ja niestety w robocie ale kiedyś to nadrobię:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja odpadam ...muszę być w pracy o 19 jednak

Opublikowano

no to pospotowane dzisiaj było że łohoho