Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie szukam chetnych na hamownie w http://www.ecusoft.pl/ w bielsku zalatwilem z kolesiem po 50zl jak nas bedzie co najmniej 4 czym im wiecej tym lepiej i taniej czekam na szybka odpowiedz [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 19:55_________________________________________________zaznaczam ze normalnie kosztuje 150zl :cool1:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie szukam chetnych na hamownie w http://www.ecusoft.pl/ w bielsku zalatwilem z kolesiem po 50zl jak nas bedzie co najmniej 4 czym im wiecej tym lepiej i taniej czekam na szybka odpowiedz [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 19:55_________________________________________________zaznaczam ze normalnie kosztuje 150zl :cool1:

kiedy ?

Opublikowano

jutro mam zadzwonic i sie umowic z nim myslalem o przyszlym tyg

Opublikowano

ja bym sie i moze pisal ale dopiero za 2 tyg jak porobie z turbo

Opublikowano

a ja z samej ciekawości bym se niunie sprawdził :shocked:

Opublikowano

tak za 2 tygodnie to byłoby ok. nie dasz rady przełożyć?

Opublikowano

z przelozeniem jest problem bo juz za duzo osob o tym wie jeszcze katowice beda myslaem ze jak sie da inmo ponad tydzien wczesniej to wszyscy sobie jako czas zorganuzja :wink4: mile jestescie widziani i naprwde zparaszamy a za dwa tygodnie mozna jeszcze raz zrobic spota :):)[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 13:40_________________________________________________Panowie zrobcie jakas liste na spot w katowicach dnia 4.10.08 bo gliwice sie juz zbiera katowice tez a uwas widze ze cisza :( mysle ze termin do niedzieli na wstepna liste bedzie ok . bo jestesmy dorosli i kazdy niech powie kto jedzie a kto nie bo jak narazie to uwas nikt sie nie delkaruje a mialo byc min. 6 autek i oby tak bylo wtedy naprawde spocik bedzie udany . moze jeszcze wpadnie ekpia z klubu Audi A6 :):)

Czekam na liste do konca niedzieli i oczywisce osoby ktore sie zdeklaruja po niedzieli tez sa mile widziani

Opublikowano

Panowie zrobcie jakas liste na spot w katowicach dnia 4.10.08 bo gliwice sie juz zbiera katowice tez a uwas widze ze cisza :( mysle ze termin do niedzieli na wstepna liste bedzie ok . bo jestesmy dorosli i kazdy niech powie kto jedzie a kto nie bo jak narazie to uwas nikt sie nie delkaruje a mialo byc min. 6 autek i oby tak bylo wtedy naprawde spocik bedzie udany . moze jeszcze wpadnie ekpia z klubu Audi A6 :):)

Jak rozumiem jest to wspólny spot A4Club.eu i A4-klub.pl tak ?

Opublikowano

Panowie zrobcie jakas liste na spot w katowicach dnia 4.10.08 bo gliwice sie juz zbiera katowice tez a uwas widze ze cisza :( mysle ze termin do niedzieli na wstepna liste bedzie ok . bo jestesmy dorosli i kazdy niech powie kto jedzie a kto nie bo jak narazie to uwas nikt sie nie delkaruje a mialo byc min. 6 autek i oby tak bylo wtedy naprawde spocik bedzie udany . moze jeszcze wpadnie ekpia z klubu Audi A6 :):)

Jak rozumiem jest to wspólny spot A4Club.eu i A4-klub.pl tak ?

Dokladnie :) i jeszcze A6 ma chyba wpasc :)

Opublikowano

z przelozeniem jest problem bo juz za duzo osob o tym wie jeszcze katowice beda myslaem ze jak sie da inmo ponad tydzien wczesniej to wszyscy sobie jako czas zorganuzja :wink4: mile jestescie widziani i naprwde zparaszamy a za dwa tygodnie mozna jeszcze raz zrobic spota :):)[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 13:40_________________________________________________Panowie zrobcie jakas liste na spot w katowicach dnia 4.10.08 bo gliwice sie juz zbiera katowice tez a uwas widze ze cisza :( mysle ze termin do niedzieli na wstepna liste bedzie ok . bo jestesmy dorosli i kazdy niech powie kto jedzie a kto nie bo jak narazie to uwas nikt sie nie delkaruje a mialo byc min. 6 autek i oby tak bylo wtedy naprawde spocik bedzie udany . moze jeszcze wpadnie ekpia z klubu Audi A6 :):)

Czekam na liste do konca niedzieli i oczywisce osoby ktore sie zdeklaruja po niedzieli tez sa mile widziani

hehe chodziło mi o hamownie o której mówił martin a na 4 powoli się organizujemy :wink4:

A4club.eu?? :mysli:

Opublikowano

nop moze moze kto by jechal do katowic?

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 17:16_________________________________________________ co do hamowni lepiej za 2 tyg gdzies

Opublikowano

ja :mysli: że tylko A4-klub.pl a co wy na ten wyjazd :gwizdanie:

Opublikowano

nie czaję tego wersu :blink:
Opublikowano

myślałem że spot dla A4-klub.pl a okazuje się że nie tylko

Opublikowano

myślałem że spot dla A4-klub.pl a okazuje się że nie tylko

im więcej autek tym lepiej :naughty: tylko nie wiem kto jest z tego klubu? :)
Opublikowano

Panowie jedzie ktoś czy jak :?:

Opublikowano

Ja się w sumie zastanawiam. Nie mam nic do A4club.eu, nie podoba mi się tylko sposób w jaki tamtejsze spoty zostały przeniesione na grunt A4-klubu.

Opublikowano

Ja się w sumie zastanawiam. Nie mam nic do A4club.eu, nie podoba mi się tylko sposób w jaki tamtejsze spoty zostały przeniesione na grunt A4-klubu.

pw
Opublikowano

jak przeniesone ?? poprostu sa wporzodku ludzie ktorzy tez kochaja A4 a naprawde je kochaja i maja je za***iste zrobione wiec wczym problem ?? tak jak ktos powiedzial im wiecj autek tym lepiej :evil:

A ludzi a a4club znam dlzuej niz was bo oni kiedys byli tutaj moderatorami wiec pomysalem sobie ze fajnie bylo by przlamac bariere i zrobic wspolny spocik !!