Opublikowano 2 Lipca 201511 l mam pacjenta q5 2010r potrzebne menu pl MMI i w liczniku. Nie wiem czy 2g, czy 3g nie widziałem go. Jak ktoś chce wgrać i zarobić to pw bo ja nie mam czasu się z nim bawić..
Opublikowano 9 Lipca 201511 l Tematy się kleją . Przemo jak sztrucel ?? Stasiu nie miał prądu wichura daje się w znaki
Opublikowano 9 Lipca 201511 l Autor Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Edytowane 9 Lipca 201511 l przez Arturoo
Opublikowano 9 Lipca 201511 l Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Zaś silnik wymieniasz Edytowane 9 Lipca 201511 l przez H4mm3R
Opublikowano 9 Lipca 201511 l Mój też stoi ...terminy wszędzie jak cholera...a wszyscy na kolejki w służbie zdrowia narzekają...ehhh...a jak trzeba jakiś dupsik w aucie wymienić to człowiek słyszy, że za 2 tygodnie moooooże by udało się wepchnąć Zaś silnik wymieniasz O tym samym pomyślałem