Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szeregowy Proton2 wystąp do raportu...jakie wieści ze spotu :gwizdanie: :cool1:

Nie ma Go jeszcze?? hm... pewnie pojechał gdzieś na lewizne :decayed: :decayed: :kox: :kox:

W takim razie poczekam niech się pierwszy wypowie :naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dotarłem :) Troszkę poćwiczyłem moje quattro pod domem. Ślisko niesamowicie, pod śniegiem zrobiła się taka warstwa lodu. Ledwo się w bramę zmieściłem, bo mam dość ostro z górki i muszę skręcić w bramę. O wyjeździe w tej chwili innym autem niż moje nie ma mowy w tej chwili :)

A w mieście w sumie drogi czarne i nie można poćwiczyć.

Ilu nas to tam było ... niech no policzę ... 1,2,3 ... 7, a właściwie 8 jeśli licząc małego zapaleńca motoryzacji, który wsuwał loda aż mu się uszy trzęsły :)

Spot fajny, odwiedziło nas kilku smutnych panów z krótkofalówkami i stanowczo spoglądając powiedzieli 'tu nie wolno palić' :)

Opublikowano

Dotarłem :) Troszkę poćwiczyłem moje quattro pod domem. Ślisko niesamowicie, pod śniegiem zrobiła się taka warstwa lodu. Ledwo się w bramę zmieściłem, bo mam dość ostro z górki i muszę skręcić w bramę. O wyjeździe w tej chwili innym autem niż moje nie ma mowy w tej chwili :)

A w mieście w sumie drogi czarne i nie można poćwiczyć.

Ilu nas to tam było ... niech no policzę ... 1,2,3 ... 7, a właściwie 8 jeśli licząc małego zapaleńca motoryzacji, który wsuwał loda aż mu się uszy trzęsły :)

Spot fajny, odwiedziło nas kilku smutnych panów z krótkofalówkami i stanowczo spoglądając powiedzieli 'tu nie wolno palić' :)

spocznij :decayed: byliscie na górze rozumiem :cool1:

Opublikowano

spocznij :decayed: byliscie na górze rozumiem :cool1:

oczywiscie :D .. piwo wlazlo ...szkoda ze autem :)))) nastepnym razem bus :P hyhy

Opublikowano

No wiadoma sprawa :decayed: :decayed: :decayed: oranżada też się nie lała :> :>

A ja powiem że boczkiem dwa razy udało mi się sunąć,no i dałem czadu na jednostce :quattro:

Opublikowano

Szkoda, że u nas TAK nie ma :)

Opublikowano

anoooo.... Proton nie gadaj ze nie bylo slisko jak bylo :P...jak sie z parkingu wyjezdzalo to bylo slisko... :P wiem bo sie nie szlo zebrac :P :] ... slodki cos tak pozniej kolo pkp zwolnil ?? :)

Opublikowano

anoooo.... Proton nie gadaj ze nie bylo slisko jak bylo :P...jak sie z parkingu wyjezdzalo to bylo slisko... :P wiem bo sie nie szlo zebrac :P :] ... slodki cos tak pozniej kolo pkp zwolnil ?? :)

pewnie jakaś Słodka szła :naughty:

Opublikowano

no ślisko jak cholera :kwasny: jeszcze musiałem wstąpic do daichmana po butki dla żony które miała zamówione :kox: ogólnie spocik :good: nie piłem browara bo przeczułem droge powrotną ale w domu już sąsiedzi czekali na mnie z :drinks: i tak sie skończył dzionek :naughty:

Opublikowano

pewnie jakaś Słodka szła :naughty:

hihihihihihi No właśnie było widać że "ośki" zostają w tyle.A zwolniłem z dwóch spraw:

1.Przyzwyczajenie jazdy na prawym pasie:

a)lewy zjazd do SFERY często zblokowany

b)przy prezydencie też sie blokuje

c)tak jak Wihajster zauważył,zawsze oko naciesze jak jadę prawym pasem przy "Prezydencie" hihihihihi jak szprychy stoją na przystanku,bądź przejściu :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: auuu auuu hihihihii

Opublikowano

hehehehe a kto powiedzial ze po prawym sie nie da szybciej jechac :P o tej godzinie to tam sie nie korkuje :P... ja zawsze jezdze w drugim kierunku ale dzis mialem zonke do odbioru od tesciowej...A co do szprych masz racje ze stoja tam czasem takie ze uuuuuu :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

Opublikowano

...co do szprych masz racje ze stoja tam czasem takie ze uuuuuu :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

szprychy powiadacie :P hyhy trzebabylo sie zenic ? :P

Opublikowano

eee no co tak cicho zasypało was czy jak :polew:

Opublikowano

szkoda gadać....mam juz dość tego śniegu....dobrze,że dzis nie trzeba jechac do Bukowiny bo była by masakra :decayed:

Opublikowano

nio ja juz tez ma dosyc tego syfu:/ moglo by juz byc + 20 stopni grill browarek:D

Opublikowano

nio ja juz tez ma dosyc tego syfu:/ moglo by juz byc + 20 stopni grill browarek:D

będzie będzie :naughty:

Opublikowano

szkoda gadać....mam juz dość tego śniegu....dobrze,że dzis nie trzeba jechac do Bukowiny bo była by masakra :decayed:

chyba by my se musieli we czwartek wyjechać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

piter i co z naklejeczkami ?? :)

Panowie co z hamownia?? zalatwia to ktos ??

Opublikowano

piter i co z naklejeczkami ?? :)

Panowie co z hamownia?? zalatwia to ktos ??

jak sniegi zejdą :decayed: