Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czekamy az sie warunki poprawia :confused4:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

he a jezeli tylko zapytam albo stwierdze co maja warunki atmosferyczne do hamowni czy ta hamownia jest na dworze:>?? :decayed:

Opublikowano

chcesz to se jedz ja nie mam ochoty :cool1:

Opublikowano

tylko jestem ciekawy czy wogole dojdzie do skutku tej hamowni bo o ile pamietam juz dawno jest planowany wyjazd i cos to nie idzie :good:

Opublikowano

dziewczynki prosze zachowac spokuj :kox:

Opublikowano

tylko jestem ciekawy czy wogole dojdzie do skutku tej hamowni bo o ile pamietam juz dawno jest planowany wyjazd i cos to nie idzie :good:

niewiem wogole czy ktos cie pytal o zdanie nie jedziesz wiec nie zabieraj glosu :hi: i nie zasmiecaj forum :kwasny: glupimi pod textami
Opublikowano

jest spokojnie przeca:D :kox:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 22:35_________________________________________________hehe spoko pogadamy jak bedzie po hamowni :kox:a na forum moge wyrazic swoje zdanie :polew:

Opublikowano

jak masz glupie gadac to wogole nie gadaj :wallbash:

Opublikowano

dlaczego głupia to mi sie wydaje ta lista kto jedzie na hamownie bo uwazam ze jest to nabijanie w bambuko ludzi a co ma pogoda do hamowni :kox:

Opublikowano

jakos nikt nie pisze oprocz bonia na forum o hamowni ????

Opublikowano

Marcin temat hamowni byl poruszany na spocie...i jest Pare osob ktore by jechaly!!!! Piter dzwoniles??

Opublikowano

no to super czym wiecej to moze bede wieksze negocjacje ceny :cool1:

Opublikowano

tylko ze jezeli to bedzie dlugo trwalo to pewnie sie ludzie rozmysla,ja mam kumpla ktory tez chce jechac... martin zalatwiasz to czy nie???

Opublikowano

no wlasnie i oto jest pytanie :kox:

panowie spokojnie....tu nie ma co załatwiac.Jeden telefon i jak powiem gościowi ,że przyjedzie kilka aut to najpierw posika sie z radości po nogach a pózniej pogodzi sie z cena taką jaką zaspiewamy :decayed:

Opublikowano

no i tak zrob bo pewnie chłopaki by sie nie doczekali na martina :hi:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 10:20_________________________________________________wihajster to zalatw to czekamy na info :wink4:[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 10:21_________________________________________________albo niech to dawid zalatwi jak jest taki madry moze na przyszla zime sie wyrobi :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

napewno szybciej bym sie wyrobil niz ty a pojechali bys cie na hamownie jak by martinowi tata samochód pożyczył :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed: no wiec jak mowisz ze szybciej to ty to zalatw, czekamy na info dawidku . :cool1:
Opublikowano

ale dlaczego ja ja nie jade bo juz bylem a wihajster wezmie sprawy w swoje rece wiec nie pchajmy sie wszyscy jak napisal tak pewnie zrobi i bedzie to na pewno szybciej[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 11:24_________________________________________________a jak sie piotrowi nie uda to sprobuje ja :hi: