Wihajster Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 kolejny kolega tym razem ze strumienia sie zalogował.własnie go zaprosiłem na spota http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/dawidgorka-u29153.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 robota to głupota picie to jest życie słusznie No wiadoma sprawa :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 15:01_________________________________________________a co tu taka cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 a co tu taka cisza :cool1 wielki brat czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ale to chyba tylko ty czuwasz A reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja tez ... Dawid jak wyglada lista ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 1wojtek 2 piotr 3 kamil 4 marcin xandmar 5 piotr piter220v narazie tyle jeszcze jacys znajomi piotra i wojtka czy to jest pewne i ilu ich jedzie jutro bede chcial dzwonic do nich i chcial bym miec orientacyjna liczbe osob[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 16:00_________________________________________________jezeli kogos pominalem lub przekrecilem to sory :> wszelkie poprawki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 u mnie dwóch kumpli by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 to jest 7 samochodów piotr co u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 plus mój brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 =8 samochodów jutro dzwonie w srode zbieram kase boniu od ciebie tez ktos jeszcze jedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Siemanko może mi się uda jednego kumpla ściągnąć, dam info w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 jeszcze bracik jedzie to mamy 9samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Widze,że Martin też jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach.. Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mam pytanko,dalej są te spoty w B-B?chętnie bym przyjechał... Audi kupiłem niedawno więc nie bardzo wiem jeszcze co i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mam pytanko,dalej są te spoty w B-B?chętnie bym przyjechał... Audi kupiłem niedawno więc nie bardzo wiem jeszcze co i gdzie oczywiście zapraszamy.Każda środa jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 tak jeden kumpel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach.. Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mam pytanko,dalej są te spoty w B-B?Bo chętnie bym przyjechał... Audi mam od niedawna wiec jeszcze nie wiem co i jak [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 20:55_________________________________________________Mam pytanko,dalej są te spoty w B-B?Bo chętnie bym przyjechał... Audi mam od niedawna wiec jeszcze nie wiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 jasne wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi