Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Martina znowu nie było...nie wypada tak Klubowiczowi :gwizdanie: :cool1:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wojtek ja go nie ucze :P ... poprostu widzialem wczoraj :P ... wsiad i buta mu :):P ...

kolega nie zauważył,że silniczek przez parę minut się grzał zanim pojechałem :tongue4: :gwizdanie:

Pewnie nie uwierzycie, ale jechałem prawie cały czas zgodnie z przepisami :) . Raz tylko na autostradzie przycisnąłem do 200, ale trochę strach w oczach bo mam zimowki z indeksem prędkości do 190km/h

a widziałeś tą czarną vectrę za tobą :gwizdanie: :naughty::decayed:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 19:34_________________________________________________

a Martina znowu nie było...nie wypada tak Klubowiczowi :gwizdanie: :cool1:

widocznie jest bardzo zajęty :gwizdanie:
Opublikowano

Widział widział Vectre za sobą i Passata przed,stąd te prędkości zgodne z przepisami :polew: :polew: :polew: :polew: :hi: :hi:

Opublikowano

tak jak by ty boniu nie wsiadasz i nie butujesz:D :evil:

Dawid no nie robie tak :) robilem jak mialem zwykla 1.8 :P teraz czekam :) ... xandmar sorki nie widzialem :P sorki :) ale fureczka fajnie idzie :P czyli teraz sa 3 turbo benzynki... Pozdro

Opublikowano
czyli teraz sa 3 turbo benzynki...
może wkońcu przegonimy gnojowozy :wink4::decayed:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 19:54_________________________________________________aha 4 tbenzynki jeszcze nippo
Opublikowano

smrod tych gnojowozow wachasz jak cie wyprzedzaja :polew: i dlatego jest tak malo benzynek a po drugie sa tansze:P i jeszcze sedan :sick3:

Opublikowano
:PB98: a to wasze zdziwko jak jedzie benzynka i znika :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch::tongue4: :tongue4: :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: jak bym chciał dostawczym jeździć to bym t4 kupił :sick3:
Opublikowano

turbobenzyniaki nie sa tansze od gnojowozow :P

Opublikowano

turbobenzyniaki nie sa tansze od gnojowozow :P

Kamil Dawidowi chodziło diesle :wink4::decayed:
Opublikowano

dobry zdrowy diesel jest zawsze lepszy od benzyny :decayed:

Opublikowano

nie ma co gadać to tak jak z dziewczynkami i innymi gustami degustibus non disputandum :cool1:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:17_________________________________________________boniu o której wyjeżdżasz w sobotę?

Opublikowano

nie ma co gadać to tak jak z dziewczynkami i innymi gustami degustibus non disputandum :cool1:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:17_________________________________________________boniu o której wyjeżdżasz w sobotę?

sprawdzimy te wasze padliny na hamowni :tongue4:

Opublikowano

już się nie mogę doczekać mam pewne obawy i podejrzenia ale zobaczymy :wink4:

Opublikowano

hehe juz peniasz :kox:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________szkoda ze martin nie jedzie swoim autem :evil: bo pewnie by pokazał właścicielom pb

Opublikowano

hehe juz peniasz :kox:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________szkoda ze martin nie jedzie swoim autem :evil: bo pewnie by pokazał właścicielom pb

:polew:
Opublikowano

szkoda ze martin nie jedzie swoim autem :evil: bo pewnie by pokazał właścicielom pb

no no :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

xandmar my wyjezdzamy o 14.00 spod pkp w piasku a co chcesz jechac z nami ???

Ja nie wiem co mi tam hamownia pokaze :P

Dawid pamietasz o naszej kreseczce :P... chyba ze peniasz :P ...hehe