Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go mogę brać.Ja po pracy jade najpierw do domu a potem na spocik także nie ma problemu.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja go mogę brać.Ja po pracy jade najpierw do domu a potem na spocik także nie ma problemu.

będziesz pewniakiem co tydzień :tongue4:

Opublikowano

Oczywiście a jak mnie miało by nie być to gril zostanie jakoś dostarczony nie ma problemu

Opublikowano

Oczywiście a jak mnie miało by nie być to gril zostanie jakoś dostarczony nie ma problemu

takich nam trzeba :naughty::good:

Opublikowano

No to dziś zrobimy uroczyste przekazanie :decayed:

Opublikowano

Powitac :hi:

Mam prosbe pytanie:

Czy po spocie jedzie dzis ktos badz bedzie przejezdzal w poblizu zlotych lan by podrzucic ewentualnie kumpla bo ja musze zostac w Jasienicy ?

Opublikowano

A ja mam cosik zabrać?! :) Ale na serio pytam żeby potem nie było, że MOGŁEM wziąć... :decayed::naughty:

Opublikowano

Powitac :hi:

Mam prosbe pytanie:

Czy po spocie jedzie dzis ktos badz bedzie przejezdzal w poblizu zlotych lan by podrzucic ewentualnie kumpla bo ja musze zostac w Jasienicy ?

Ja będę śmigał na jednostkę więc odwiozę go jak chce...

Opublikowano

panowie ale mnie dzis nie bedzie niestety :confused4: Tak,że nie obżerajcie się za bardzo :naughty:

Opublikowano

ma ktoś węgiel lub brykiet ?

Opublikowano

ma ktoś węgiel lub brykiet ?

Piter kupił ostatnio
Opublikowano

Ja tez jade dokładnie na złote łany także moge go zabrać

Opublikowano

Ja mam i wezmę ze sobą węgiel i gównianą rozpałkę... :) Najwyżej polejemy benzyną! :evil:

Opublikowano

ja bede mam cos zabrac ?? :P oprocz malej :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:19_________________________________________________Panowie dziekuje za spocika...a tak po za tym mam takie Pytanko kto z Was był taki miły i zabrał buteleczke od malej bo zapomnielismy :) ...

Opublikowano

ja bede mam cos zabrac ?? :P oprocz malej :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:19_________________________________________________Panowie dziekuje za spocika...a tak po za tym mam takie Pytanko kto z Was był taki miły i zabrał buteleczke od malej bo zapomnielismy :) ...

ja zabrałem :wink4:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________spocik gitara :good: nawet 13 autek się zjechało

Opublikowano

ja zabrałem :wink4:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________spocik gitara :good: nawet 13 autek się zjechało

no to nie zle....frekwencja sie zwieksza :good:
Opublikowano

Wojtek dzieki,kiedy sie moge zglosic po nia ?? i gdzie podaj mi na pw namiary na siebie dzieki wielkie

Opublikowano

No spocik bardzo udany.

Trochę z Sylwkiem poszaleliśmy w drodze powrotnej :>. Widzę, że coś ta moja krypa cienko idzie, bo mnie dochodził.

Opublikowano

dam może przepisik jak niektórzy chcieli

PASTA SEROWA Z CZOSNKIEM.

-30dkg sera żółtego

-3-4zabki czosnku

-4łyżki majonezu

ser zetrzeć na tarce dodać przeciśnięty czosnek i majonez wszystko wymieszać.

i palce lizać :drool:

Opublikowano

Troche ? Ja szedłem za wami 190 i d*pa nie dojechałem