Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio jeden grill to za mało :>

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam....jak tam przygotowania na środowy spocik :kox::decayed:

:hi: powitac :hi:

Może mięsko mielone w srode z grilla :mysli:

Baddy pochwal się tymi mielonymi ;)

proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach :D (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach :D

Opublikowano

na najbliższym spociku powinienem się już pojawić i zakurzyć Protonowi umytą furę :naughty:

Opublikowano

witam....jak tam przygotowania na środowy spocik :kox::decayed:

:hi: powitac :hi:

Może mięsko mielone w srode z grilla :mysli:

Baddy pochwal się tymi mielonymi ;)

A pewno, że się pochwale :cool1:

Opublikowano

A pewno, że się pochwale :cool1:

chwal chwal :) .. pokaz nam co potrafisz !!!!!

proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach :D (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach :D

hehe no ja tez tylko po felach :) . .ale jak widze na krakowskiej to na bank slawek :) wiec juz nawet na fele nie patrze :) aaa i poznac slawka po minie jaka ma za kierownica ---> :evil: <---- hyhyhy

Opublikowano

Witam w tak piekny niedzielny dzionek,wojtekce moge dzis wpasc ?? :) bo pojade do BB,baddy gdzie sie mozemy umowic ?? bo jade dzis do tesciowej, [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 09:17_________________________________________________Panowie jak Wam sie podoba ?? naklejeczka :Pa7908730d1507f4am.jpg Kliknij aby powiekszyc :P

Opublikowano
:hi: no fajne te pieski zwłaszcza ten owczarek :wink4:
Opublikowano

:hi:

Potrzebuje nr tel do BONIA :naughty:

Ma ktos moze?

Opublikowano

Widzę, że jakieś nowe potrawy się szykują na środę :)

Latałem po cieszyńskiej :) Mogłeś mnie nawet spotkać z ładnymi kwiatuszkami ułożonymi w serca po obu stronach, bo moja fura robiła za wóz ślubny dla młodej pary :)

Co do numeru to SB 98.... :D

Opublikowano

Latałem po cieszyńskiej :) Mogłeś mnie nawet spotkać z ładnymi kwiatuszkami ułożonymi w serca po obu stronach, bo moja fura robiła za wóz ślubny dla młodej pary :)

to już będę wiedział :D co do kwiatuszków to nie bardzo widziałem :mysli:

a Baddy już dawno chwalił się, że robi pyszne wiec czekamy :slina:;)

Opublikowano

to już będę wiedział :D co do kwiatuszków to nie bardzo widziałem :mysli:

a Baddy już dawno chwalił się, że robi pyszne wiec czekamy :slina:;)

To czy pyszne to sami ocenicie :cool1:

Opublikowano

witam :hi: a ja byłem dzis na małej wycieczce nad Turawą w opolskim pomoczyć dupsko :kox:

Opublikowano

A ja nigdzie nie byłem :(

W sumie dzień jakoś się rozlazł dziwnie.

Opublikowano

Mi też :drunk:

Opublikowano

A ja dzisiaj zrobiłem trasę na nowym-wczoraj złożonym rowerze: Ustroń Centrum->Mała i Wielka Czantoria->Soszów->Mały i Wielki Stożek->Kiczory->Kubalonka->zamkniętą drogą do Wisły Głębiec->Ustroń Centrum

...

no i przed chwilą wróciłem z TKB, tam szaszłyk i żeBRACKIE, kluczyki dałem dziewczynie :rolleyes:

Opublikowano

A ja dzisiaj zrobiłem trasę na nowym-wczoraj złożonym rowerze: Ustroń Centrum->Mała i Wielka Czantoria->Soszów->Mały i Wielki Stożek->Kiczory->Kubalonka->zamkniętą drogą do Wisły Głębiec->Ustroń Centrum

...

no i przed chwilą wróciłem z TKB, tam szaszłyk i żeBRACKIE, kluczyki dałem dziewczynie :rolleyes:

:hi: ALL

MARiOLiNi to ty taki wytrawny MTB :).... ile kilosów wyszło?... trasa ładna... ja w końcu muszę też nabrać formy na rowerek bo już uciekła ;/

Opublikowano

Hehe, gdzie te czasy co się zasuwało po górach na rowerku :mysli:

Teraz tylko fotel, pifko i luzik :)

Opublikowano

przed ślubem:

Ona: Cześć!!!

On: No nareszcie, już tak długo czekam!

Ona: Może chcesz, żebym poszła?

On: Nie! Co ci przyszło do głowy?

Ona: Kochasz mnie?

On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!

Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?

On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?

Ona: Chcesz mnie pocałować?

On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!

Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?

On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!

Ona: Czy mogę ci zaufać?

On: Tak...

Ona: Kochanie...

Siedem lat po ślubie: czytajcie od dołu w górę.

:polew:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 16:50_________________________________________________Niektorzy maja wielkie jaja :polew:http://nothingtoxic.com/media/1249256972/The_Second_Biggest_Pair_of_Balls_in_the_World

Opublikowano

...

:hi: ALL

MARiOLiNi to ty taki wytrawny MTB :).... ile kilosów wyszło?... trasa ładna... ja w końcu muszę też nabrać formy na rowerek bo już uciekła ;/

Dokładnie nie wiem ile km bo magnesu na szprychę z poprzedniego roweru nie mogę znaleźć, powinno być koło 40km.

Najlepszy odcinek był Stożek-Kubalonka