Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

to jak jutro ostatni spot na Nałężu co ?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czolem chlopy ... :) ostatni/nie ostatni spot jutro w nalezu .. zobaczymy jak bedzie z pogoda wsumie nie ? ... zreszta sie okaze :)

Opublikowano

to jak jutro ostatni spot na Nałężu co ?

w sumie nie musi byc ostatni wystarczy,ze przesuniemy go na 16-tą :kox::decayed:
Opublikowano

Może być na 16 ale grill dojedzie dopiero o 18 :)

Opublikowano

Jest tam jakieś oświetlenie, więc w sumie póki temperatura jest znośna, nie ma co się przenosić. Ale to oczywiście moje zdanie na ten temat :)

Oglądaliście może ostatni 'Zakup kontrolowany' na Tvn Turbo ?

Był gość z Bielska i oglądał różne sportowe fury, m.in. śliczną Imprezę STI. Kupił ją, widziałem go dziś w niej :)

Opublikowano

Jest tam jakieś oświetlenie, więc w sumie póki temperatura jest znośna, nie ma co się przenosić. Ale to oczywiście moje zdanie na ten temat :)

Był gość z Bielska i oglądał różne sportowe fury, m.in. śliczną Imprezę STI. Kupił ją, widziałem go dziś w niej :)

znasz sławnych ludzi :naughty:

Opublikowano

No to był Robercik Lukas...

Mam jego naklejke na tylnej klapie przecież...

http://www.tv.bielsko.biala.pl/powrot_do_przeszlosci_2724.html

oglądać 5 minuta :polew: :polew: :polew: I 7... :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:28_________________________________________________dzisiaj właśnie jedziemy się pobawić tą subarynką... :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:28_________________________________________________a ten gość to tsak apropo mistrz polski w wyścigach... :gwizdanie:

Opublikowano

oglądać 5 minuta :polew: :polew: :polew: I 7... :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:28_________________________________________________dzisiaj właśnie jedziemy się pobawić tą subarynką... :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:28_________________________________________________a ten gość to tsak apropo mistrz polski w wyścigach... :gwizdanie:

ty to siemian jestes widze czlowiek sukcesu ... tyle znanych ludzi znasz :)))) ..ale czy oni cie znaja ? :P hyhyhy [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:34_________________________________________________

to zes wywiadu udzielil ... hyhyhy "jest super" ... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ty to siemian jestes widze czlowiek sukcesu ... tyle znanych ludzi znasz :)))) ..ale czy oni cie znaja ? :P hyhyhy [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:34_________________________________________________

to zes wywiadu udzielil ... hyhyhy "jest super" ... :polew: :polew: :polew:

w tym wywiadzie brakowało mi tylko słowa "sp***dalaj" :polew:
Opublikowano

w tym wywiadzie brakowało mi tylko słowa "spie***j" :polew:

no wlasnie !!!.. wiedzialem ze cos nie tak z tym wywiadem bylo :D hyhyhyhy

Opublikowano

bardzo k**wa śmieszne :>

Opublikowano

bardzo ku***a śmieszne :>

w telewizji jakos tak wygladasz jak bardzo znani blizniacy :)))

Opublikowano

bardzo ku***a śmieszne :>

w telewizji jakos tak wygladasz jak bardzo znani blizniacy :)))

:decayed::polew:
Opublikowano

jezu żeby chodziło o Mroczków a nie tych drugich... :> :> :>

Opublikowano

haha :decayed:

Opublikowano

sie pogoda zj***la .. jakie prognozy na jutro ? :) i tak siedzimy w szopie i grill ? :)

Opublikowano

sie pogoda zj***la .. jakie prognozy na jutro ? :) i tak siedzimy w szopie i grill ? :)

mnie jutro znowu nie będzie... :wallbash: Przychodzą mi montowac piec CO :confused4:
Opublikowano

ja powinienem być

Opublikowano

mnie jutro znowu nie będzie... :wallbash: Przychodzą mi montowac piec CO :confused4:

ledwo zimniej sie zrobilo i nie przyjedzie juz bo d*pa zmarznie .... KROPKA nadana z woli spoleczenstwa :naughty:!

Opublikowano

nie ma ktos ochoty iść dzisaj na Bielską Scene Kabaretową w teatrze o 19? Mam jeden wolny bilet