Opublikowano 11 Listopada 200916 l a tam od razu tłumik nowy, wystarczy 40$$ i kupujesz takie coś Wpinasz w zapalniczkę i masz efekt Audi R8 V10 albo Porsche 911 V8 ło ku_rwa :polew: :polew:
Opublikowano 11 Listopada 200916 l ale sie podniecacie wydechem benzyny może TDI posłuchajcie jak turbinki chodzą
Opublikowano 11 Listopada 200916 l http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10347418 co myślicie?
Opublikowano 11 Listopada 200916 l no chodzą, chodzą, ale szkoda, że warkot klekota je zagłusza... bo ty głuchy jestes
Opublikowano 11 Listopada 200916 l Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie
Opublikowano 11 Listopada 200916 l Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl
Opublikowano 11 Listopada 200916 l Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl Tylko on potrafi jechać 190 km/h po parkingu pełnym słupów :>
Opublikowano 11 Listopada 200916 l o a co to miron znowu kupiles karte na internet?[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:11_________________________________________________ Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl Tylko on potrafi jechać 190 km/h po parkingu pełnym słupów :> i to do tego prawie stojąc w miejscu
Opublikowano 11 Listopada 200916 l o a co to miron znowu kupiles karte na internet?[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:11_________________________________________________ Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl Tylko on potrafi jechać 190 km/h po parkingu pełnym słupów :> i to do tego prawie stojąc w miejscu krótkawą skrzynie ma, 180 bylo :polew:
Opublikowano 11 Listopada 200916 l o a co to miron znowu kupiles karte na internet?[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:11_________________________________________________ Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl Tylko on potrafi jechać 190 km/h po parkingu pełnym słupów :> i to do tego prawie stojąc w miejscu dobra - ja spadam - bo ten zaś zaczyna sny opowiadać :>
Opublikowano 11 Listopada 200916 l o a co to miron znowu kupiles karte na internet?[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:11_________________________________________________ Dzieki pany za spocika, milo bylo bez przesady - przeciętny zlocik pewnie No w sumie racja :gwizdanie: wszyscy wiemy czemu ten w srebrnej b7 tam byl Tylko on potrafi jechać 190 km/h po parkingu pełnym słupów :> i to do tego prawie stojąc w miejscu dobra - ja spadam - bo ten zaś zaczyna sny opowiadać :> miron oszczędzaj kliknięcia. Ile Ci jeszcze zostało? :polew:
Opublikowano 11 Listopada 200916 l Dzięki za spota, mnie pewnie znowu długo nie będzie Na Salmopol nie wyjechałem, ale to nie quattro zawiodło Przed tym wyhamowałem, ale kilkaset metrów wcześniej leżały grube gałęzie i nie wyhamowałem na szczęście przylegały do drogi :gwizdanie:
Opublikowano 11 Listopada 200916 l no no... Ale rozumiem że nic się nie stało autku? Bo jak dzwoniłeś to mówiłeś że mogłeś czymś zahaczyć...